Spava vam se, a na aerodromu ste? Iznajmite kabinu za 9 eura po satu

Dodajte komentar

Radno mjesto, prostorija za odmor ili spavanje – nova usluga na bečkom aerodromu koja će pružiti još više udobnosti putnicima.

Na Terminalu 3 putnici mogu da iznajme pametne kabine italijanskog start-upa Zzzleepandgo.

Svaka od ukupno 16 pametnih kabina predstavlja ekskluzivno mjesto za odmor od tri metra kvadratna. Kabine su opremljene prostorom za ležanje, priključkom za struju i USB-om, besplatnim WiFi-jem, kao i prostorom za odlaganje stvari te stolom na rasklapanje.

Osim toga, sve kabine posjeduju multimedijalni sistem pomoću kojeg se mogu emitovati filmovi i muzika, kontrolisati ventilacija, svijetla i zavese za zamračenje.

“Putnici s dužim boravkom na aerodromu sada mogu da premoste vrijeme čekanja opušteno i u miru u modernoj kabini za spavanje iz Zzzleepandga. S početkom letnjog reda letenja, broj putnika na bečkom aerodromu će se takođe povećati i biće nam drago da se što više putnika uvjeri u prednosti kabina”, rekao je Julian Jeger, izvršni direktor Flughafen Wien AG.

Kada žele da koriste ove kabine, gosti registruju direktno na virtuelnoj recepciji kabine gdje učitaju svoj pasoš, kreditnu karticu i kovid potvrdu. Dok je rezervacije moguće izvršiti i unaprijed putem web stranice.

Tokom perioda najma korisnik može da ulazi i izlazi iz kabine bez ograničenja. Kabine se čiste i dezinfikuju nakon svakog iznajmljivanja, a automatski sistem ventilacije filtrira bakterije i viruse iz vazduha. Korišćenje iznosi 9 eura po satu, ali se spavaća kabina može rezervisati i za cijelu noć (od 48 eura) ili duže.

Plaćanje se vrši pri odlasku.

(B92)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *