Huawei Nova 9 u ponudi MTEL-a, za 19€ mjesečno uz NEO Z: Poklon slušalice za 20 prvih korisnika!

Dodajte komentar

Kako bi ovu godinu započeli uz novi uređaj i pratili aktuelne trendove, u ponudi  je I telefon Huawei Nova 9, sa preporučenom mjesečnom ratom od 19 eura uz postpaid paket NEO Z.

Za potpun doživljaj na novom uređaju, MTEL je obezbijedio i poklon za korisnike koji se odluče na kupovinu – prvih 20 kupaca dobija slušalice Huawei FreeBuds 4 Ceramic White!

Podsjećamo da korisnici NEO Z paketa dobijaju čak 200GB mjesečno za pristup društvenim mrežama, koje sami kombinuju, prilikom potpisivanja ugovora u poslovnici MTEL-a. To nije sve, NEO Z omogućava još 100GB mjesečno za surfovanje, neograničene minute u MTEL mreži, 300 minuta ka drugim mrežama i neograničene poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori!

Telefon Huawei Nova 9 (8/128GB) je moguće kuputi i uz druge pakete iz MTEL ponude, po odgovarajućim cijenama. Cijene su sa PDV-om. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura.

Akcija traje do isteka zaliha i važi uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTELa, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *