Prvi video snimak sa 10 milijardi pregleda na Youtube-u

Pinkfong-ova dečija pesma „Baby Shark“ postala je prvi video koji je dostigao 10 milijardi pregleda na YouTubu-u. Pesma Luisa Fonsija „Despacito“, koju je „Baby Shark“ pretekao kao najpopularniji video u novembru 2020. godini, imao je 7,7 milijardi pregleda.

Pored obrada poznatih ličnosti poput Jamesa Cordena i Bebe Rexha, „Baby Shark“ je takođe uživao u turneji 2019. godine, viralnom plesnom izazovu, spotu u Just Dance 2020 i Nickelodeon TV emisiji koja je premijerno prikazana 2021. Jednostavno rečeno, Pinkfong je držao pjesmu u centru pažnje gde su čak i pjesme poput „Despacito“ zapostavljene.

Interesovanje vjerovatno neće splasnuti u bliskoj budućnosti. Nickelodeon ne samo da je obnovio emisiju “Baby Shark”, već je obećao i dugometražni film. Postoji čak i NFT kolekcija ako ste odlučni da spojite dva internet trenda. Moglo bi proći dosta vremena prije nego što se pojavi još jedan video sa tolikim brojem pregleda, čak i sada kada scenom vladaju K-pop megazvijezde.

Izvor: PC Press

Check Also

Simpozijum “Uloga računovodstveno-revizorske profesije u funkciji javnog interesa”

Institut sertifikovanih računovođa Crne Gore (ISRCG) i Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore organizuju simpozijum računovođa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.