Hotelski lanac Karisma Hotels & Resorts otvorio rizort Margaritaville Island Reserve Cap Cana

Dodajte komentar
Pool

Karisma Hotels & Resorts, višestruko nagrađivani lanac hotela rasprostranjenih širom Latinske Amerike, Kariba i Meksika, a kojem pripada i ultra all-inclusive hotel u Crnoj Gori Azul Beach Resort Montenegro by Karisma, otvorio je novi luksuzni Margaritaville® Island Reserve Cap Cana rizort u pokrajini Punta Cana u Dominikanskoj Republici. Pored predstavnika kompanije i zvaničnika ove karipske države, ceremoniji svečanog otvaranja i presjecanja vrpce prisustvovao je i predsjednik Dominikanske Republike Luis Abinader, nakon čega je uslijedio koktel za sve prisutne.

Margaritaville je globalni lifestyle brend inspirisan renomiranim pjevačem i kantautorom Džimijem Bafetom, čije pjesme izazivaju strast ka tropskim eskapizmom i opuštanjem. Ovaj rizort sa pet zvjezdica, smješten u jednom od turistički najpopularnijih djelova Dominikanske Republike, kombinuje prvoklasni standard i all-inclusive sadržaje grupacije Karisma Hotels & Resorts sa prepoznatljivim osjećajem bezbrižnosti i svakodnevne zabave koju nudi brend Margaritaville.

Pool

Margaritaville® Island Reserve Cap Cana posjeduje 228 apartmana i 40 ultra-luksuznih vila, kao i veliko „zabavno selo“ koje je epicentar dešavanja u kompleksu, sa svakodnevnim nastupima muzičara na dvije bine, 10 restorana i barova, spa centrom svjetske klase brenda St. Somewhere Spa i drugim pogodnostima. Kutak za spa uživanje prostire se na čak 11.000 kvadratnih metara, a u okviru njega je i prostor za hidroterapiju, koji uključuje jedinstvenu biljnu parnu sobu, suvu saunu i tuš sa mirisnom hromoterapijom, hidromasažnu kadu, polarnu lagunu, senzorni bazen i termalne ležaljke. U dijelu koji je posebno prilagođen djeci, najmlađi mogu da iskuse veliki broj zanimljivih aktivnosti u umjetničkoj zoni, na časovima kuvanja ili tokom eksperimenata u „ludoj“ laboratoriji, kao i na pidžama žurkama i filmskim večerima.

Rooms

Za više informacija o posvećenosti zdravlju, bezbjednosti i sanitarnim uslovima u ovom rizortu, kliknite na sledeći link.

Fotografije ovog luksuznog rizorta možete da vidite na ovom linku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *