Akcija za nove Non-stop korisnike: telefon za 1 euro i 5 puta više gigabajta

Dodajte komentar

Za dobar početak 2022. godine, Crnogorski Telekom je za nove Non-stop postpejd korisnike pripemio prvu akciju u ovoj godini. Novi korisnici Non-stop 3, Non-stop 4 i Non-stop 5 paketa koji do kraja januara dođu u Telekom mrežu, kao i pripejd korisnici koji se odluče za ove pakete, mogu da kupe određene modele pametnih telefona za 1 euro, a svi dobijaju i 5 puta više gigabajta tokom trajanja ugovora.

Tako će novi korisnici najboljeg postpejd paketa, Non-stop 3, dobiti Samsung A12 za 1 euro, neograničene pozive ka svim mrežama u zemlji, i 30 GB brzog interneta mjesečno.

Novi korisnici koji se odluče za Non-stop 4 mogu za 1 euro uzeti Xiaomi Redmi Note 10s, a uz paket dobijaju 100 GB mjesečno, dok će novim Non-stop 5 korisnicima za 1 euro biti dostupan Xiaomi MI 11 Lite 5G NE, i čak 2500 GB mjesečno.

Non-stop postpejd paketi Telekoma svim korisnicima donose i dodatnih 100 GB mjesečno za opušteno uživanje u sadržaju dostupnom na YouTube i HBO GO platformama. Na taj način korisnici ne troše gigabajte iz osnovnih paketa, a na isti način funkcioniše i njihova Extra TV mobilna aplikacija. Portal radio.telekom.me donosi muzički i informativni program brojnih crnogorskih radio stanica bez potrošnje interneta.

Detalji o ovoj i drugim ponudama Telekoma mogu se dobiti na sajtu www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *