Erste dobrotvorni dan: Sakupljeno 2.780 eura za NVU Žene Bara i škole u Beranama i Bijelom Polju

Dodajte komentar

Na Erste dobrotvornom danu održanom u posljednjoj sedmici decembra, Erste banka i njeni zaposleni sakupili su ukupno 2.780 eura donacija. Glasovima zaposlenih, donacije su usmjerene nevladinom udruženju „Žene Bara“ i osnovnim školama „Vuk Karadžić“ u Beranama i „Nedakusi“ u Bijelom Polju.

Na drugom Erste dobrotvornom danu, koji se tokom pandemije organizuje umjesto tradicionalnog okupljanja na Dobrotvornom doručku, učestvovali su zaposleni banke iz 14 gradova.

„Zbog epidemiološke situacije ni ovog puta nijesmo organizovali Dobrotvorni doručak, kada se kolege okupe i služe jela koja sami pripreme, daju priloge i glasaju za inicijative kojima će donacije biti usmjerene. To nas nije spriječilo da Novu 2022. godinu dočekamo u duhu dobročinstva i dijeljenja, pa smo sakupili dovoljan iznos da podržimo tri predloga. Najviše glasova dobile su inicijative za pomoć porodici Vukmarković koju je podržala NVU „Žene Bara“, kao i predlozi kolega za donacije osnovnim školama „Vuk Karadžić“ u Beranama i „Nedakusi“ u Bijelom Polju,” rekla je Dragana Crvenica, direktorica Službe komunikacija u Erste banci.

Zaposleni su na Erste dobrotvornom danu prikupili ukupno 1.390 eura. Za svaki euro koji su zaposleni donirali, Erste banka je izdvojila dodatni euro iz budžeta za donacije, tako da ukupan opredijeljeni iznos za donacije iznosi 2.780 eura.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *