Crnogorski Telekom ima najzadovoljnije korisnike

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom je novembar završio kao lider na veoma konkurentnom tržištu telekomunikacija kada je riječ o zadovoljstvu korisnika, pokazalo je istraživanje koje u toj kompaniji realizuju po metodologiji razvijenoj u Deutsche Telekom Grupi. Korisnici su posebno istakli performanse mreže Telekoma, pouzdanost i stabilnost fiksnih servisa, brzinu mobilnog interneta, i novu ponudu mobilnih servisa i uređaja.

„Telekom je prethodni mjesec završio kao prvi na tržištu po zadovoljstvu korisnika mobilnim i fiksnim uslugama i performansama naše mreže, a biti lider po korisničkom zadovoljstvu znači biti lider po kvalitetu usluga, jer je to korisnicima najvažnije“, pojašnjava Dušan Banović, direktor Sektora za razvoj servisa i digitalnu transformaciju u Telekomu.

U Telekomu su, kako kaže, cijelu 2021. godinu posvetili unapređivanju korisničkog iskustva, osvježavanju ponude novim i kvalitetnim proizvodima i uređajima, i fokusiranju na brzinu i kvalitet odgovora na zahtjeve korisnika.

Povjerenje korisnika su osvojili nizom inicijativa predstavljenim kroz program „U dobrim rukama“, koji su realizovali tokom godine. Međutim, promotivne aktivnosti poput besplatnih gigabajta, poklon kupona za nove uređaje, i nagradnih igara, samo su dio aktivnosti koje realizuju kako bi unaprijedili korisničko iskustvo, i to onaj dio aktivnosti koji javnost vidi.

„Iza kulisa radimo još mnogo toga. Glas naših korisnika nova je platforma za mjerenje korisničkog iskustva, sa čijim smo korišćenjem počeli ove godine. Kroz nju prikupljamo mišljenja i reakcije korisnika koji su kontaktirali sa nama, i njihovi odgovori su dostupni na svim nivoima u organizaciji. Na taj način brže reagujemo na povratne informacije koje dobijamo, kako negativne tako i pozitivne, i imamo direktan feedback kada je riječ o akcijama i servisima koje predstavljamo. Krajnji cilj programa je stvaranje najboljeg korisničkog iskustva i povećanje broja promotera naših usluga i servisa“, ističe Banović.

Činjenica da su sami korisnici prepoznali Crnogorski Telekom kao kompaniju koja najbolje vodi računa o njihovima potrebama nije samo priznanje već i obaveza, zaključuje Banović, ističući da orjentacija na potrebe i zadovoljstvo korisnika podrazumijeva da u narednoj godini te rezultate unaprijede a povjerenje korisnika dodatno opravdaju.

Najnovije povoljnosti i pokloni za korisnike, kao i više detalja o inicijativi Telekoma „U dobrim rukama“, može se pronaći na stranici https://telekom.me/u-dobrim-rukama

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *