Bajkeri iznenadili mališine u Podgorici

Dodajte komentar

Članovi ATV kluba Montenegro i Fondacije bajkeri su, uz pomoć Hipotekarne banke, kao generalnog pokrovitelja humanitarne akcije i ostalih prijatelja kluba, podijelili novogodišnje paketiće djeci u Resursnom centru “1 jun” u Podgorici.

U pitanju je humanitarna akcija koja se organizuje petu godinu za redom, i u kojoj su svoj doprinos pružile mnoge društveno odgovorne kompanije.

Članovi ATV kluba Montenegro i Fondacije Bajkeri iznenadili su i mališane u centru Podgorice, gdje su podijeli više desetina poklon paketića.

Direktorica marketinga u Hipotekarnoj banci Eva Ivanović, kazala je da su se sa zadovoljstvom odazvali pozivu ATV kluba Montenegro.

„Tradicionalno smo nastavili da podržavamo akciju u kojoj pomažemo i usrećujemo one kojima je to najpotrebnije“, kazala je Ivanović.

Ona je istakla da je svakako njihovo zadovoljstvo što učestvuju u humanitarnoj akciji.

„Koristim priliku da pozovem sve ostale kompanije i ljude dobre volje da podrže akcije ovog tipa i pomognu onima kojima je to neophodno“, poručila je Ivanović.

Član ATV kluba Montenegro Bojan Šćepanović rekao je da se emocija, koja su doživjeli prilikom dijeljenja poklona mališanima, ne može uporediti ni sa čim.

„Sve je ovo podstrek da nastavimo sa akcijama ovog tipa i da budemo sve bolji u tome“, poručio je Šćepanović.

V.d. direktora Resursnog centra 1.jun, Maja Kalezić, kazala je da je današnja humanitarna akcija od velikog značaja za djecu.

“Osmjeh na njihovim licima je neprocjenjiv”, rekla je Kalezić.

Ona je zahvalila ATV klubu Montenegro i Fondaciji Bajkeri.

“Hvala im ne samo na poklonima i pružanju podrške, već i na pozitivnoj energiji koju su unijeli u našu ustanovu. Zahvalni smo i Hipotekkarnoj banci koja je generalni sponzor ove humanitarne akcije”, dodala je Kalezić.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *