Sava osiguranje i Odbojkaški savez CG potpisali ugovor o sponzorstvu

Dodajte komentar

Izvršni direktor Sava osiguranja Nebojša Šćekić i predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković potpisali su ugovor o sponzorstvu. Sava osiguranje podržaće projekat OSCG “Besplatna škola odbojke” kupovinom opreme za učesnike projekta.

“Sava osiguranje je društveno odgovorna kompanija i uvijek se trudimo da dio svog uspjeha i dio dobrog rezultata koje ostvarujemo na crnogorskom tržištu, podijelimo sa društvenom zajednicom u kojoj poslujemo. Sa zadovoljstvom podržavamo projekat koji omogućava djeci da se bave odbojkom i da uče od najboljih”, rekao je Nebojša Šćekić.

Cvetko Pajković je izrazio zahvalnost zbog podrške Sava osiguranja i istakao da je projekat “Besplatna škola odbojke”, jedan od najvažnijih projekata u crnogorskoj odbojci, zvanično je počeo sa radom 01. novembra i da je već do sada upisano blizu 300 dječaka u osam crnogorskih gradova na sjeveru Crne Gore. Do sada, projekat je obuhvatio 13 škola: tri škole iz Pljevalja, tri iz Bijelog polja, dvije iz Berana, jednu iz Rožaja, jednu iz Nikšića, jednu sa Žabljaka, jednu iz Mojkovca i jednu iz Kolašina.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *