Finac iz nezadovoljstva raznio Teslin Model S sa 30 kilograma dinamita (video)

Dodajte komentar

Tuomas Katainen, vlasnik Tesline limuzine iz Finske, privukao je pažnju javnosti uništavanjem sopstvenog vozila. On se na taj korak riješio zbog opšteg razočaranosti pomenutim automobilom ali i brendom.

Nakon inicijalnog lepog perioda sa električnim sedanom, Katainen je počeo da dobija razna obavještenja u vidu upozorenja na instrumentalnoj tabli. Stoga je riješio da pošalje svoj Model S u ovlašćeni servis kako bi se problemi riješili. Nakon što je automobil proveo mjesec dana u servisu, dobio je obavještenje od Tesle da je problem moguće ukloniti samo zamjenom baterija!

Ovakav potez koštao bi Katainen najmanje 20.000 eura, što Finac, naravno, nije bio spreman da plati. Ovdje vrijedi istaći da je riječ o polovnom automobilu, koji je proizveden 2013. godine, a Katainena je dobro služio cijelih 1.500 kilometara.

Ekipa koja je raznijela berlinu sa 30 kilograma dinamita čak je postavila i lutku koja predstavlja Ilona Maska u Model S. Kako je izgledala eksplozicija (pre)cijenjenog automobila pogledajte ispod:

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *