Darovali smo najvrijednije – kapi koje život znače!

Dodajte komentar

Dan dobrovoljnog davanja krvi uspješno je završen! Veliki broj davalaca krvi se odazvao inicijativi. Akciji su se pored zaposlenih u UNIQA osiguranju pridružili i zaposleni u kompanijama koje posluju u The Capital Plaza centru, kao i stanovnici Podgorice.

UNIQA osiguranje, u saradnji sa The Capital Plaza centrom, tradicionalno organizuje Dan dobrovoljnog davanja krvi već šestu godinu zaredom, kako bi na taj način zajedno sa zaposlenima i građanima doprinijeli funkcionisanju zdravstvenog sistema Crne Gore.

“Akcija UNIQA osiguranja i The Capital Plaza centra predstavlja značajan oslonac Zavodu u obezbjeđivanju dovoljnih količina sigurne krvi za potrebe svih građana Crne Gore, za redovna liječenja, urgentna stanja i vanredne situacije. Ispred Zavoda želim da izrazim veliku zahvalnost organizatorima, jer je ovo upravo i period kada je neophodno obnoviti zalihe i pripremiti ih za predstojeće praznike, kada je i mogućnost obezbjeđivanja istih najteža. Nadam se, da će ova akcija biti lijep primjer i drugima da pokažu društvenu odgovornost i brigu prema zajednici i tako pomognu velikom broju pacijenata, čiji život zavisi od ovog lijeka”, kazala je dr Nela Eraković, načelnica Službe za kolekciju krvi Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore.

Dan dobrovoljnog davanja krvi organizovan je 15. decembra 2021. godine u galeriji Diplomatske kule The Capital Plaza centra, u periodu od 9 do 14 časova, u skladu sa epidemiološkim mjerama. UNIQA osiguranje i The Capital Plaza se ovim putem zahvaljuju zaposlenima u kompanijama koje posluju u okviru The Capital Plaza centra, kao i stanovnicima Podgorice na odzivu u velikom broju i nesebičnom doprinosu. Takođe, pozivaju i druge kompanije i pojedince da slijede njihov primjer i pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Živimo bolje zajedno i u mjesecu darivanja darujmo najvrijedniji poklon… život!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *