Praznici uz Extra TV: otključani kanali na poklon od Telekoma do kraja januara

Dodajte komentar

Naveći poklon je kad smo zajedno – a za još ljepše praznike sa najbližima nedostaje samo kvalitetan TV program. Nakon besplatnih gigabajta za sve postpejd korisnike, još boljih Magenta 1 paketa, i velike nagradne igre i duplih opcija za pripejd korisnike, Telekom je pripremio novogodišnji poklon i za Extra TV korisnike.

Od danas do kraja januara naredne godine, korisnicima Extra TV platforme Telekoma biće otključani svi kanali iz paketa na koje nisu pretplaćeni, sa izuzetkom Zadruge, uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport i Pink pakete.

Sportski, filmski, dječji, muzički i dokumentarni kanali koje Telekom i ove godine poklanja korisnicima biće automatski otključani, dok HBO i HBO Premium paketi zahtjevaju aktivaciju koju je moguće obaviti kroz Extra TV Meni ili pozivom na 1500. Te pakete je na isti način neophodno deaktivirati do kraja januara.

U Telekomu su pripremili i praznično izdanje TVzaSVE servisa, pa korisnici osnovnog paketa do 31. januara mogu da gledaju sve kanale dostupne u proširenom paketu. Da bi aktivirali dodatne kanale, potrebno je u Meniju izabrati Podešavanja i pokrenuti automatsku pretragu kanala. Nakon završene pretrage, svi kanali će biti dostupni.

Više informacija o akcijama Telekoma i ukupnoj Extra TV i TVzaSVE ponudi dostupno je na sajtu www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *