MAKE IT HAPPEN! Nova TV emisija koja ideje pretvara u stvarnost

Dodajte komentar

Make it happen! Put do poslovnog partnera je medijski projekat koji, po prvi put u Crnoj Gori, predstavlja londonska produkcijska kuća Wolf Entertainment, a koji će biti emitovan na TV Vijesti.

Riječ je o jedinstvenom TV formatu koji će promijeniti živote inovativnim i hrabrim preduzetnicima, start up-ovcima, i pomoći im da svoje biznis ideje predstave stručnoj javnosti u kojoj će pronaći potencijalne partnere za podršku i razvoj nove poslovne priče.

Smatrate li da imate ono što je potrebno da postanete budući poslovni partner jednog uspješnog preduzetnika? Nudimo priliku da se vaša ideja izdvoji iz gomile sličnih.

Wolf Entertainment poziva sve zainteresovane inovatore (iz Crne Gore) da prijave svoj poslovni plan, najkasnije do 31. januara 2022. godine kroz aplikaciju na sajtu www.poslovnipartner.me

Nakon što podnesu prijavu svi kandidati podliježu istim kriterijumima odabira.

Nažalost, zbog očekivanog velikog broja prijavljenih, kontaktiraće se samo oni koji uđu u uži izbor. Kandidati koji budu uspješni nakon prvog kruga razgovora ponovo se pozivaju na drugi intervju, koji će biti održan u Podgorici ili onlajn, nakon čega će kandidati biti obaviješteni da li će imati priliku da predstave svoju ideju u emisiji koja će biti emitovana na Televiziji Vijesti . Kandidati koji uđu u uži izbor biće predmet dubinske analize, a o konačnom izboru za učešće u emisiji odlučiće više faktora. Odluka producenta je konačna.

Zato, iskoristite mudro sljedeća dva mjeseca da svoju viziju uobličite u poslovni plan koji će vam omogućiti učešće i prezentaciju ideje u ekskluzivnoj emisiji koja će se emitovati u Crnoj Gori na Televiziji Vijesti. Budite jedan od rijetkih koji će imati priliku da pred širokim televizijskom auditorijumom izlaže svoj biznis plan i da pronađu poslovnog partnera koji će uložiti resurse, iskustvo i znanje da vaša ideja postane pravi poslovni projekat.

Više informacija možete naći na www.poslovnipartner.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *