Erste banka i Mastercard nagrađuju korisnike Apple Pay i Erste info usluge

Dodajte komentar

Erste banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard, 1. decembra pokreće nagradnu igru “4 i 4 za nagrade 24”, namijenjenu građanima korisnicima Erste Mastercard platnih kartica, koji vrše plaćanja putem Apple Pay-a i korisnici su Erste info usluge.

U nagradnoj igri učestvuju fizička lica, rezidenti – državljani Crne Gore, koji tokom nagradne igre od 1. decembra 2021. godine do 31. marta 2022. godine, obave najmanje četiri transakcije vrijednosti iznad 4 eura na bilo kom mjestu prodaje u Crnoj Gori, inostranstvu ili na internetu putem Apple Pay-a i aktivni su korisnici Erste info usluge na zadnji dan u mjesecu koji prethodi mjesecu izvlačenja nagrada. Sve transakcije u jednom mjesečnom kolu koje zadovolje ove uslove, učestvuju u nagradnoj igri. Ukoliko ispunjavaju gore navedene uslove, u nagradnoj igri učestvuju i klijenti Erste banke mlađi od 18 godina, koji ako otvore račun u Erste banci, do punoljetstva neće plaćati naknadu za vođenje računa niti za servis Erste info – obavještenja po računu u realnom vremenu

Erste banka će u nagradnoj igri “4 i 4 za nagrade 24” nagraditi ukupno 24 klijenta, od kojih četiri  telefonom iPhone 13 Pro Max, a njih 20 pametnim satom Apple Watch Series 7 GPS. Nagradna igra imaće četiri mjesečna kola.

Prvih 6 mjesečnih nagrada biće izvučene 12. januara 2022. godine metodom slučajnog odabira, uz pomoć posebnog softvera dizajniranog za tu namjenu. Banka će obavijestiti nagrađene klijente putem dostupnih kontakt podataka iz korisničke baze, a informacija će biti dostupna i na internet stranici https://www.erstebank.me.

Ova nagradna igra dodatna je prilika za klijente Erste banke da se uvjere u prednosti bezgotovinskih plaćanja putem Apple Pay usluge, kao sigurnog i bezbjednog načina plaćanja koji im obezbjeđuje privatnost. Koristeći Apple Pay, klijenti ne moraju predavati svoju karticu prodavcu, dodirivati tipke niti razmjenjivati novčanice, a sigurnost transakcija je zaštićena iOS uređajem.

Apple Pay transakcije se prihvataju u prodavnicama, apotekama, restoranima, kafeterijama – na svim prodajnim mjestima na kojima je omogućeno beskontaktno plaćanje, kao i kod internet trgovaca koji podržavaju plaćanje usluga putem Apple Pay-a. Klijentima su na raspolaganju sve pogodnosti i popusti koje nude Erste Mastercard platne kartice, u više od 400 prodajnih objekata širom Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *