Oglasi za posao: Erste banka zapošljava

Dodajte komentar

Vjerujemo da je budućnost bankarstva digitalna i želimo biti među kreatorima i inovatorima koji je mijenjaju. Spremni smo učiniti mnogo više kako bismo našim klijentima pružili vrhunsko korisničko iskustvo na svim kanalima i dodirnim tačkama između banke i klijenta. A ti?

Erste banka AD Podgorica, jedna od najvećih banaka na tržištu, prepoznata po kvalitetu poslovanja i primjeni dobre bankarske prakse ima potrebu da pojača tim sistemske podrške na sljedećim pozicijama:

“Administrator sistemske podrške” – 1 izvršilac (m/ž);

  • Administracija serverskih operativnih sistema (Win Srv 2012/2016/2019, CentOS);
  • Poznavanje rada na Microsoft Active Directory sistemu;
  • Sistemsko održavanje i administracija Microsoft Exchange sistema;
  • Administracija Microsoft SharePoint sistema;

“Administrator mreže” – 1 izvršilac (m/ž);

  • Administracija Cisco ASA firewalls, Cisco routers, Cisco L2/L3 switches, VPN, NAT, IPSec, OSPF;
  • Iskustvo rada sa Check Point firewall sistemima;
  • Sprovodi servisne aktivnosti i održavanje mreže i mrežne opreme;

Ko smo mi?

Dio smo grupe sa tradicijom od preko 200 godina povjerenja klijenata i zajednica u kojima poslujemo. Erste nije samo banka – mi želimo biti među inovatorima, generatorima, moderatorim inovativnih i digitalnih “stvarčica” koja će mijenjati svakodnevnicu naših klijenta, ali i nas samih bankara.

Šta hoćemo?

Našem IT timu potrebni su iskusni profesionalci koji će svoje znanje i vještine dijeliti sa nama u službi unapređenja trenutnih servisa i kreiranja novih kanala koji će našim klijentima pružiti vrhunsko korisničko iskustvo.

Šta nudimo?

Možda malo više od onog standardnog što pretpostavljate – ekipu sa kojom možeš i posle posla, ekipu koja cijeni onakav kakav si – samo da prvo kliknemo. Mi smo otvorenog uma, dovodimo u pitanje status quo i osporavamo svoje, ali i tuđe ideje, vjerujući da činimo pravu stvar. Mi stavljamo ljude na prvo mjesto, brinući se za tvoju ličnu dobrobit i aktivno podržavajući tvoj lični razvoj.

Na oglas se možete prijaviti putem ovog linka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *