IRF organizuje konferenciju “Izvori finansiranja zelene i digitalne tranzicije i unapređenja infrastrukture sjevernog regiona”

Dodajte komentar

Uz podršku Delegacije EU u Crnoj Gori i Kancelarije za evropske integracije, 29-30. novembra u Kolašinu, IRF organizuje konferenciju ”Izvori finansiranja zelene i digitalne tranzicije i unapređenja infrastrukture sjevernog regiona Crne Gore”, koja se održava u hibridnom formatu. Prvi dan konferencije možete pratiti live putem FB stranice IRF-a od 10h.

“Cilj konferencije je prezentacija mogućnosti za finansiranje infrastrukturnih projekata u sjevernom regionu Crne Gore, projekata koji su usmjereni na energetsku i digitalnu tranziciju, povezivanje opština u cilju realizacije zajedničkih inicijativa, podrške ravnomjernom regionalnom razvoju, kao i uvezivanje raspoloživih izvora finansiranja, kako pretpristupnih fondova i međunarodnih finansijskih organizacija, tako i programa kreditne podrške IRF-a”, navodi se u saopštenju.

Na Konferenciji, koja će poseban fokus staviti na ekonomsko osnaživanje opština sjevernog regiona, pored čelnika lokalnih samouprava, učešće će uzeti predstavnici Vlade Crne Gore, Delegacije EU u Crnoj Gori, Republike Francuske, međunarodnih finansijskih institucija, Investicionog okvira za Zapadni Balkan i dr.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *