Moderniji dizajn, neograničeno vrijeme čuvanja mejlova i unaprijeđena sigurnost novog Telekom mejl klijenta

Dodajte komentar

WebMax, mejl klijent Crnogorskog Telekoma među korisnicima poznat po domenu @t-com.me, u novembru će dobiti novi izgled, unaprijeđenu arhivu, još bolju sigurnost, a uskoro i novi domen – @ctelekom.me. Novu verziju WebMax-a na kojoj je Telekom radio u partnerstvu sa kompanijom Logate, korisnici će dobiti automatski, odnosno neće biti potrebna bilo kakva dodatna aktivacija, akcija ili podešavanje sa njihove strane. Promjene će vidjeti od 27. novembra, a obavještenje će dobiti i na mejl.

Značajno unaprijeđen korisnički interfejs

Prva novina koju će korisnici Telekom WebMaxa primijetiti jeste moderniji dizajn mejla koji će im omogućiti lakši rad i upravljanje elektronskom poštom, veću efikasnost, i poboljšan prikaz na svim veličinama i rezolucijama ekrana.

Unaprijeđena arhiva i neograničeno čuvanje mejlova

Nova verzija WebMax-a donosi i neograničeno vrijeme čuvanja mejlova. Postojećim korisnicima Telekom mejla biće dostupan mailbox od 1GB, dok će korisnici kojima je potrebno više prostora moći da odaberu pakete od 5 odnosno 10 GB.

Prostor mogu dokupiti i poslovni korisnici koji imaju veći broj mail naloga, a njima su na raspolaganju posebni domenski paketi. Poslovni korisnici će takođe prvi put dobiti tzv. „administrativni portal“, odnosno mogućnost da sami upravljaju nalozima unutar firme, što podrazumijeva mogućnost reseta lozinki, kreiranje naloga za zaposlene, dokup paketa…

Novi domen – @ctelekom.me

Svim WebMax korisnicima uskoro će biti dostupan i domen @ctelekom.me. O prelasku na novi domen @ctelekom.me biće blagovremeno obaviješteni.

Brojne nove mogućnosti

Sinhronizacija mail-a, kalendara, to-do liste i adresara sa desktop i mobilnim mejl klijentima jedna je od brojnih novih funkcionalnosti koje olakšavaju rad korisnicima. Za još bolje korisničko iskustvo, novi WebMax može se povezati sa bilo kojojm mejl aplikacijom dostupnom na računarima i iOS i Android mobilnim uređajima.

Sigurnost na prvom mjestu

U Telekomu su posebno vodili računa da nova verzija dobije unaprijeđenu antivirus i antispam zaštitu, a korisnicima će biti dostupna i podrška. Sigurnost podataka, ističu iz Telekoma, biće u skladu sa security i data privacy standardima po kojima ova kompanija posluje.

Više informacija biće dostupno uskoro na zvaničnom sajtu kompanije www.telekom.me, dok će unaprijeđeni WebMax biti pušten u u rad tokom vikenda, odnosno 27. novembra.

Korisnici, ističu još jednom iz Telekoma, ne moraju da preduzimaju bilo kakve korake niti dodatna podešavanja kako bi mogli da koriste novu i naprednu verziju WebMax-a, koju su Telekom i Logate razvijali kako bi njihovo korisničko iskustvo podigli na viši nivo, i olakšali im svakodnevni rad i komunikaciju mejlom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *