Tridesetogodišnji jubilej Hipotekarne banke u znaku podrške studentima

Dodajte komentar

Hipotekarna banka ove godine slavi 30 godina svog rada i 30 godina posvećenosti svojim klijentima. Tridesetogodišnji jubilej Hipotekarna banka će obilježiti saradnjom sa Univerzitetom Crne Gore, kroz podršku studentima kao najznačajnijem elementu poslovnog razvoja jedne zemlje. Hipotekarna banka će Univerzitetu Crne Gore i studentima omogućiti da naredne tri godine besplatno koriste platformu JOBIRI i na taj način im pomognu da spremni uđu u narednu fazu svog života, a to je traženje posla i razvoj karijere.

Upravo sa ovog Univerziteta potiče u veliki dio zaposlenih u Hipotekarnoj banci, što jasno govori o kvalitetu kadra koji ovaj Univerzitet oblikuje.

Na ovoj platformi trenutno se nalazi preko 150.000 oglasa sa više regionalnih sajtova za zapošljavanje. JOBIRI je digitalni savjetnik zasnovan na vještačkoj inteligenciji. Algoritmi platforme Jobiri omogućavaju kandidatima da za 5 minuta kreiraju svoj CV uz pomoć 600.000 dostupnih fraza, pripreme se za razgovor za posao zahvaljujući Mock intervju opciji sa preko 250 pitanja koja mogu biti postavljena na razgovoru za posao, kao i da odgledaju 145 video lekcija sinhronizovanih na crnogorski jezik, koje će im pomoći da naprave svoj akcioni plan kada je traženje posla u pitanju.

Platforma Jobiri, koja bi sadržala profile prijavljenih studenata i poslodavaca koji imaju saradnju sa Univerzitetom Crne Gore, predstavlja alat pomoći, prije svega za mlade, u svim koracima na putu do ispunjavanja poslovnog cilja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *