Svim Magenta 1 korisnicima poklon od Telekoma – brzine do 500 Mbps, više gigabjata na postpejdu, popust na dodatne usluge

Dodajte komentar

Najveći poklon je kad smo zajedno! Telekom zato svim postpejd korisnicima poklanja 100 GB, da surfuju i ne razmišljaju o internetu, jer praznici su za opuštanje. A kako bi tokom praznika – ali i nakon njih – ostali povezani sa onima koje vole, Telekom svim korisnicima najnovije verzije Magenta 1 pojačava pakete, pa oni od sada imaju više gigabajta u postpejdu sa sve pakete i neograničeni internet u XL-u, kao i najveće WiFi brzine – do 500 Mbps – za superiorno internet iskustvo kod kuće.

Novogodišnja iznenađenja neće zaobići ni nove Magenta 1 korisnike i one kojima je istekao ugovor. Praznično izdanje je uvijek posebno, a ove godine novogodišnja Magenta 1 donosi kupone do 300 eura za kupovinu uređaja u T-Centrima širom Crne Gore. Kuponi se mogu pronaći u Telekom ME aplikaciji, a njihov iznos zavisi od paketa koji koristite, pojašnjavaju iz Telekoma i ističu da kada dobijete kupon, možete ga iskoristiti za kupovinu bilo kojeg uređaja iz ponude, čija je vrijednost u visini kupona ili je veća.

Magenta 1 je od strane korisnika odavno prepoznata kao najbolje rješenje Telekoma za cijelu porodicu. Zbog toga svi korisnici Magenta 1 paketa mogu odabrati i dodatni Non-stop postpejd ili Libero mobilni internet M2 paket za pola pretplate dok god imaju Magenta 1 ugovor. Uz to, novi korisnici interneta i Extra TV-a dobijaju pola Magenta 1 pretplate prvih šest mjeseci, dok za pridruživanje jednog novog servisa, popust traje tri mjeseca.

Postpejd korisnici Telekoma – aktivni i oni koji će to tek postati – dobijaju na poklon 100 GB za surfovanje do 15. januara, a poklon gigabajte mogu se aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju, ili porukom NG na broj 1466.

„Kada razmišljamo o tome šta je našim korisnicima najvažnije, u Telekomu ne razgovaramo o gigabajtima i minutima, već o tome šta oni znače. Drugim riječima, korisnicima želimo da omogućimo da ostanu povezani, da najljepše trenutke što lakše podijele sa dragim ljudima, da uživaju i kod kuće kao i u pokretu, bez obzira gdje odluče da provedu praznike.

Magenta 1 paketi im zato omogućavaju da uz značajne popuste obraduju nekog novim telefonom, da uz najbrži WiFi uživaju u streamingu ili gamingu kod kuće, da uz još jedan postpejd broj ili mobilni internet prošire krug najbližih, dok su gigabajti tu da se o njima ne razmišlja dok se slavi“, kazala je Gordana Spahić, marketing i brend menadžer u Telekomu.

Više informacija o najboljoj novogodišnjoj Magenta 1 ponudi i poklon gigabajtima može se pronaći na stranici https://telekom.me/novogodisnja-ponuda

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *