Portonovi – čarobne igre svjetla i zvukova za nezaboravnu prazničnu proslavu

Dodajte komentar

Portonovi je domaćin brojnih atraktivnih događaja, a posjetioci uvijek mogu da istraže iskustvo drugačije od svih prethodnih, upotpunjeno ponudom smještaja, restoranima sa raznovrsnim jelima, kao i modernom umjetnošću, zabavnom i kulturnom scenom. Sve ovo je razlog više da posjetioci za jedno od narednih planiranih putovanja odaberu baš Portonovi, ali tokom predstojećih praznika, ovaj jedinstveni rizort postaće mjesto koje morate posjetiti! Od decembra svjetla će biti jača, ukrasi veći, a praznični duh ući će u svaki kutak rizorta, kroz Portonovi praznični bazar, dnevne koncerte i zabavu za svaku generaciju. Jedan od događaja koji se sigurno ne smije propustiti je dramatična instalacija koja će tokom sedam dana u decembru osvijetliti noćno nebo iznad rizorta. Kao još jedan čaroban način da se svečanosti dovedu do maksimuma, nezaboravni svjetlosni i muzički spektakl pojačaće duh kolektivnog slavlja, ponosa zajednice i optimizma za budućnost.

„Ovo je nevjerovatno izazovan period za sve nas i moramo nastaviti da činimo sve što možemo da ostanemo bezbjedni, ali i da pronađemo sreću i mir u našim umovima i srcima. Jedna od najboljih stvari koja je proizašla iz ovog istorijskog trenutka u kojem živimo je snaga naših lokalnih zajednica i način na koji su se ljudi okupili da podrže jedni druge, čak i više nego inače. Različitim aktivnostima, dosad neviđenim animacijama i prazničnim veseljem, uzvraćamo zajednici i gostima, kako bi bezbrižno uživali u omiljenim zimskim napitcima, mirisu cimeta i borova ali i sa željom da ponesu dio naše praznične čarolije kući. Već smo dobro poznati kao mjesto koje budi sva čula i pruža jedinstveno iskustvo. Tokom ovih praznika idemo korak dalje i posjetioci će osjetiti energiju i vibraciju kakva se do sada viđala i osjećala samo u svjetskim metropolama”, izjavio je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments.

Bokokotorski zaliv je vijekovima inspiracija za umjetnike. Sada, spektakularna Portonovi Marina postaje paleta sa bojama, a nebo iznad Herceg Novog platno za jedan od najvećih svjetlosnih spektakala viđenih u ovom dijelu svijeta.

Želimo da podsjetimo da su planirani i raznovrsni događaji i nesvakidašnje proslave, uz blagi morski povjetarac, koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo. A kakva praznična poslastica čeka sve! Gosti i posjetioci pozivaju se da iskuse jedinstveno praznično iskustvo, kutke za fotografisanje, bazar sa najširom ponudom hrane i pića, zabavne kutke za djecu i još mnogo toga. Bilo kao gost u nekom od stanova za izdavanje ili kao posjetilac, novogodišnji program Portonovog će ovu godinu privesti kraju na najbolji mogući način.

Za upite o događajima kontaktirajte [email protected], a za rezervacije [email protected] ili telefonom na +382 31 353 600.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *