Zašto je Soho city dom svjetskog džet set-a?

Dodajte komentar

Dvije zgrade koje arhitektonski potpuno definišu izgled modernog Bara jesu stambeni objekti Soho city-ja na samo 250 metara od mora. Sasvim unikatnog stila gradnje, ovaj neobičan kompleks svojim stanarima nudi visoki komfor, potpuno novi životni stil i sistem pametnog upravljanja svojim apartmanom.

Pogled na pučinu sa „zelenog“ vrha zgrade

Počnimo od samog vrha zgrade: zamislite da u zelenilu, sa krova devetospratnice, imate direktan pogled na pučinu? Luksuzni penthouse apartmani sa ljetnjim kuhinjama i baštama na krovu daju poseban osjećaj tokom ljetnjih dana, kada sa prijateljima i porodicom možete uživati u hladu drveća i opijajućem mirisu maslina i mora. Ovaj koncept jednako je atraktivan za ljude najrazličitijih stilova života, jer daje apsolutnu mogućnost prilagođavanja – od intimnog do prostora za zabavu i opuštanje.

Najpametniji apartmani u gradu

Zvuči nevjerovatno da, iako ste na drugom kraju svijeta, uz pomoć Android/iOS aplikacije možete kontrolisati situaciju u svom apartmanu – temperaturu, osvjetljenje, električne uređaje..? Uz inteligentni sistem Tesla Smart Home potrošnja struje biće smanjena do 50%, jer sami kontrolišete uređaje, u skladu sa svojim potrebama I prisustvom u stanu.

Ovaj sistem se posebno pokazuje atraktivnim i korisnim za one koji žele da rentiraju apartman, a nisu fizički prisutni u Baru. Stanodavci mogu dozvoliti pristup apartmanu sa više kartica, evidentirati svaki ulazak u apartman u periodu rentiranja, omogućiti pristup higijeničarki ili majstoru, što gostu daje puni osjećaj brige i udobnosti.

Apartman sa Smart sistemom je definitvno konkurentska prednost na tržištu rentiranja nekretnina, ne samo u toku ljetnje sezone, već i u toku čitave godine. Imaju brojne prednosti u odnosu na standardne zbog čega garantuju brz povratak uloženih sredstava što označava siguranu investiciju.

Zašto je Soho jedinstven?

Svaka nekretnina u Soho city-ju je privilegija bilo da odaberete garosnjeru, jednosoban, dvosoban stan i penthouse. Preko dvije stotine jedinica od 33 do 245m2 opremljeno je najluksuznijom bravarijom, keramikom i stolarijom, odabranom od provjerenih i renomiranih brendova. Ljubitelji udobnosti znaju koliko su ove stavke važne za siguran život.

Zidove zgrada nesvakidašnjeg dizajna čine 80% fasadne aluminijske stolarije sa termoizolacionim profilima i niskoemisionim staklima, uključuju u svoju ponudu i podzemne garaže, kao i otvorena parking mjesta, dok će poslovni prostori u prizemlju objekata obezbijediti stanarima sve neophodne usluge koje su potrebne za život.

Dobrodošlica uz osmijeh

Kada ulazite u prostrani hol Soho city zgrade, dočekaće Vas ljubazno osoblje na recepciji I konsijerž služba. U našem lobiju možete sresti vlasnike apartmana koji su poznati u svijetu biznisa, umjetnosti, lorda ili Nobelovca, jednako kao i porodice koje su odabrale naše apartmane kako bi uživale u luksuzu nadomak prelijepih barskih uvala. Za intimnost I udobnost svih njih jednako brine služba obezbjeđenja koja – kontrolisanim ulazom – stanarima garantuje privatnost I sigurnost. Ono što upotpunjava utisak su umjetničke slike I velika prozračnost u cijelom kompleksu, što zajedno daje osjećaj topline I prefinjenosti.

Još jedna oaza

Pored pomenutih oaza na vrhovima zgrada, ispred samih objekata Soho City-ja je I jedna prirodna sa bogatom florom, kao I sadržajima za ljubitelje aktivnog života. Svoj kutak imaće i djeca u igralištu posebno dizajniranom za njihovu zabavu, a tu je zona za one koji uživaju u šetnji sa svojim kućnim ljubimcem. Miran kutak u zelenom ambijentu obogaćen je velikom fontanom koja će predstavljati srce samog parka.

Izbor smo najuspješnijih

Biznismeni, džet seteri, umjetnici i porodični ljudi vidjeli su u Soho city-ju priliku da istinski uživaju ili da od te nekretnine dodatno zarađuju. Za vrlo kratko vrijeme od izgradnje kompleksa već je prodato oko 90 odsto apartmana.

Posjetite nas i uvjerite se da želite zauzeti svoje mjesto u preostalih deset odsto Soho city bajke.

https://sohocity.bar/en/home/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *