Trodnevni događaj: Značaj digitalizacije za biznis sektor

Dodajte komentar

Danas je raspisan otvoreni poziv za prijavu učesnika/ca trodnevnog edukativnog događaja „Značaj digitalizacije za biznis sektor“, koji će okupiti 25 ljudi, od 15. do 17. novembra u NEST Coworking prostoru u Podgorici.

Događaj je namijenjen svima koje interesuje digitalizacija, online alati u radu i start-up zajednica u Crnoj Gori, a organizatori su NVO „Centar za omladinsku edukaciju“ i NEST Coworking, u okviru međunarodnog projekta „E-Services4ME“.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 14. novembra, jednostavnim popunjavanjem formulara na linku https://bit.ly/3wiwc6F , a selekcija će biti napravljena na osnovu odgovora po pitanju motivacije za učešće u događaju (nalazi se u sklopu formulara).

Pozivamo sve kojima su procesi digitalizacije u poslovanju interesantni i žele naučiti nešto više o ovoj oblasti, da se prijave i budu dio trodnevnog događaja gdje će usvojiti različita znanja i iskustva.“, poručuju organizatori.

Prvog dana, prisutnima će se obratiti predstavnice Crnogorskog Telekoma, Gordana Spahić i Tanja Bokan, koje će pričati na temu digitalnih kanala i elektronskih usluga. Drugi dan će biti posvećen prepoznavanju značaja online alata u biznis zajednici, a više informacija o ovoj temi će nam reći Ivana Gazivoda i Milica Matović.

Završni dan događaja će nam pružiti priliku da u panel diskusiji čujemo iskustva start up zajednice u Crnoj Gori od strane timova Flourish, Uhura Solutions i Clockwork Briefcase.

Svi učesnici će dobiti potvrdu o učešću na trodnevnom događaju.

Trodnevni događaj će se održati u okviru e-centra ”E-services4me” koji se nalazi u prostorijama NEST Cowokring-a (Cetinjski put bb) u periodu od 10h – 13:30h, a organizatori će usljed aktivne COVID 19 pandemije, obezbijediti poštovanje važećih mjera.

Ovaj projekat realizuju NVO “Centar za omladinsku edukaciju” i NEST Coworking u sklopu šeme sub-grantiranja projekta ICEDA.

Projekat „Povećanje građanskog angažmana u digitalnoj agendi – ICEDA“ sprovode Fondacija Metamorphosis (Severna Makedonija), Otvoreni podaci Kosovo (Kosovo), Akademija e-uprave (Estonija), CRTA – Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (Srbija) , NVO 35 mm (Crna Gora) i Levizja Mjaft! (Albanija).

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *