Sklopljen jedan od najvećih ugovora o životnom osiguranju u Sjevernoj Makedoniji

Dodajte komentar

Triglav Osiguranje Život u sljedećih 20 godina osiguravaće zaposlene Rade Končar – TEP, Rade Končar – Servis i popravak elektroproizvoda d.o.o. – Skoplje i Smelt – Ing d.o.o. – Skoplje.

Riječ je o ugovoru potpisanom u petak u Skoplju kojim će preko 140 zaposlenih biti životno osigurano u ukupnom iznosu od preko 80 miliona denara (oko 2,6 miliona KM).

Ugovorom o poslovnoj saradnji, sklopljenim u direktnim pregovorima, više od 140 zaposlenih u Grupi Rade Končar, uz osnovnu polisu životnog osiguranja sa štednom komponentom, ostvaruje dodatno osiguranje od teško bolesnih stanja i niz privilegija, uključujući osiguranje svojih članovi porodica pri nastankua određenih osiguranih slučajeva.

Uslovi osiguranja obezbjeđuju, između ostalog, potpuno pokriće liječenja od Covida 19 u svim privatnim klinikama RSM-a. Svim osiguranicima obuhvaćenim ovim ugovorom omogućeno je članstvo u Triglav Smart Clubu koji je ovo društvo osnovalo za podršku zdravom načinu života i navikama.

Triglav Osiguruvanje – Život AD Skopje već četvrtu godinu posluje na makedonskom tržištu osiguranja, a već u 2021. ima najveći apsolutni rast premije u području životnih osiguranja i dominira brojem prodanih polisa.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *