Specijalista interne medicine, interventni kardiolog dr Dejan Kordić u poliklinici Moj Lab

Dodajte komentar

U petak, 5.novembra, u poliklinici Moj Lab će boraviti dr Dejan Kordić, specijalista interne medicine,  interventni kardiolog.

Dr Dejan Kordić je diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1996. godine. Magistarski ispit iz oblasti Imunologije je položio 1999.godine, a naredne specijalistički ispit iz Interne medicine, sve sa odličnim ocjenama. Završio je obuke iz oblasti Interventne kardiologije u Angio sali Klinike za kardiologiju Kliničkog centra Srbije,  u Pitie-Salpeterie u Parizu  Interpretaciju testova agregabilnosti trombocita, u Medtronic centru obuke Brisel –  Intraaortna balon pumpa,  San Giovanni di Bosco u Torinu obuku o implantaciji biorazgradivih stentova, u Klinici  Kardinal Višinjski (Varšava), obuku o Intravaskularnom ultrazvuku.

Od 2001.godine radi u Koronarnoj jedinici KBC Zvezdara, gdje je u jednom periodu preuzeo i funkciju načelnika. Stručni je konsultant u angio sali Opšte bolnice Medigroup, Opšte bolnice Valjevo, KC Crne Gore i Opšte bolnice  Strumica u Makedoniji.

Autor je  i koautor više članaka u domaćim časopisima iz oblasti kardiologije i kardionefrologije  i član organizacionog odbora i moderator domaćeg kongresa interventne kardiologije Basics+.

Koronarna bolest predstavlja veliki socijalno-medicinski problem, a njena rana dijagnoza i efikasno liječenje je  imperativ.  Zakažite pregled pozivom na broj 19989

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *