Najmlađa milionerka “častila” zaposlene bonusom i avio-kartama

Dodajte komentar

Osnivačica kompanije “Spenks” Sara Blejkli iznenadila je zaposlene na proslavi kojom je obilježeno novo kompanijsko dostignuće – dostizanje tržišne vrijednosti od 1,2 milijarde dolara.

Blejkli, koja je i glavni izvršni direktor kompanije, iznenadila je zaposlene sa nagradom od 10.000 dolara i avionskim kartama za prvu klasu.

“Stojim ovdje i razmišljam o svemu što smo stvorili tako što smo bili autentični i napravili sjajne proizvode za žene da im pomognemo da iskoriste svoju feminimnost u veoma muškom poslovnom prostoru. Ovo je veliki trenutak za žene preduzetnice”, rekla je Blejkli na proslavi.

Investicioni džin Belkstoun kupio je većinski paket akcija u Spenksu, nakon čega je vrijednost kompanije procijenjena na 1,2 milijardi dolara.

Blejkli je Spenks pokrenula 2000. godine sa samo 5.000 dolara ušteđevine, a cilj joj je bio da jednoga dana kompanije vrijedi 20 miliona dolara. “Ljudi su se smejali”, prisjetila se ona.

Na proslavi je zavrtjela globus, a onda otkrila da je svaki zaposleni dobio dvije avionske karte za prvu klasu i da može da bira destinaciju.

“Ukoliko odete na put, možda ćete željeti da se častite skupom večerom ili lijepim hotelom. Mislim da će 10.000 dolara pokriti te troškove”, rekla je direktorka.

Američki san: Od prodavca “od vrata do vrata” do najmlađe milionerke

Izvor: BIZlife

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *