Nedjeljni poslovni horoskop 25. oktobar – 31. oktobar

Dodajte komentar

OVAN

U prvoj polovini nedelje vrlo je verovatno da će doći do ozbiljnih moralnih problema na radnom mestu, ali nemojte ih još uvek iznositi pretpostavljenima. Trenutno su to osetljive stvari i najbolje bi bilo da malo sačekate i sagledate iz drugog ugla. Oko srede biće vam potpuno jasno šta treba da preduzmete. Šarmiraćete svakoga na koga naiđete. Petak je idealan dan ukoliko treba da započnete novi projekat jer ćete biti posvećeniji detaljima.

BIK

Ukoliko ne radite u prodaji, moža biste mogli da razmislite da se prebacite tamo u ponedeljak i utorak, jer će vaš šarm biti gotovo magnetni, a vi sposobni da pronađete klijenta gde god da pogledate. Sredinom nedelje dolazi do pada energije a vi ćete poželeti da malo usporite i razmislite o alternativama. Nove ideje su više nego dobro došle. Povratak energije očekujte u petak kada ćete se uspešno nositi sa svakim zadatkom koji vam dođe pod ruke.

BLIZANCI

Fokusirajte se na budućnost na početku nedelje, posebno ako vam sadašnjost u neku ruku nije naklonjena. Ništa neće ići onako kako ste planirali. Međutim, već sredinom nedelje bićete potpuno sinhronizovani sa kolegama i klijentima, te prigrlite tu energiju i uspostavite dobre kontakte. Petak je idealan dan da završite neki posao ili projekat na kojem radite, ili se rešite nekog poznanstva koje vas samo opterećuje. Odmorite se tokom vikenda.

RAK

Prva dva dana ove nedelje biće ispunjena dobrom energijom a vaše ideje prihvaćene od strane kolega – svi oko vas će biti daleko pažljiviji nego inače. Prilika da probate nešto novo. Sredinom nedelje malo obuzdajte sebe – ne treba vam sada taj ekstravagantan poriv za radom. Finansijski rizici se neće isplatiti. Petak donosi sasvim novu šansu, moguće više odjednom. Pažljivo birajte, ali se unesite celim bićem. Vrlo brzo ćete uvideti neverovatan uspeh.

LAV

Dosta toga će se izdešavati u ponedeljak i utorak te je moguće da vam popusti pažnja. Odaberite par važnih događaja i držite se toga, ali ostanite fleksibilni u slučaju da vam iskrsne nešto veće. Sredinom nedelje ponovo ojačavate, te je moguće da ćete uvideti neke neiskorišćene resurse koji su pod vašom jurisdikcijom – ovo je idealan period da krenete u novom pravcu. Petak će obeležiti konfuzija. Ukoliko imate bliskog saradnika posavetujte se sa njim. Tokom vikenda je moguće da ćete razmišljati o poslovnim odlukama koje vas čekaju.

DJEVICA

Započnite novu radnu nedelju sa spremnim rasporedom – bićete u stanju da postignete svaki cilj koji sebi postavite, sve dok se držite rasporeda. Vaša ambicija je očigledna, ali ne dozvolite da vas ona odvrati od trenutnog cilja. Usporite malo sredinom nedelje i nemojte započinjati ništa novo. Moguće je da ćete biti bačeni u rebus sa klijentovim zahtevima, ali nećete moći uraditi ništa osim da ih odradite. U petak očekujte novi nalet energije.

VAGA

Očekujte veoma borben ponedeljak. To može biti nešto jednostavno i besopasno u kancelariji ili kompleksno oko strategija, ali definitivno će doći do konflikta između vas i bliskog saradnika. Sredinom nedelje imaćete dosta saveznika – ne zaboravite da ih nagradite na kraju kada odnesete pobedu! Uprkos vašim naporima da idete napred u petak ćete biti bez energije. Nemojte dozvoliti da vas taj osećaj obeshrabri, jer pred vama su uspesi.

ŠKORPIJA

Očekujte velike promene na početku nedelje. Ako možete da ih prouzrokujete ili u neku ruku da utičete na njih, šanse da budu u vašu korist će biti velike. Ovo je dobar period da probate nešto novo i razmišljate strateški. Sreda i četvrtak obeležiće blaga konfuzija, verovatno prouzrokovana nedavnim događajima promena sa početka nedelje, ali to će proći i vi ćete se osećati jače nego ikad. Petak i vikend su idealni da raščistite neke odnose na poslu kroz iskren razgovor.

STRIJELAC

Fokusirajte se na finansije na početku nedelje, ali radite po svome. Bićete uvučeni u neki konflikt ako pokušate sa drugarskim pristupom ka nekome ili samo zatražite savet. Ukoliko morate da radite sa drugima, pokušajte da ne shvatate lično neke komentare. Sredinom nedelje očekujte nalet energije, što će vas odvesti pravo na vrh – popularnost kod klijenata i saradnika. Vaša sposobnost da saslušate pazljivo sagovornika biće snažna i može biti veoma važna prilikom sklapanja nekog velikog posla. U petak budite pažljivi sa organima vlasti.

JARAC

Na početku nedelje ostavite svoje pretpostavke i ego kod kuće. Moraćete biti neverovatno fleksibilni kako biste se uspešno nosili sa poslovnim obavezama koje će biti pred vama narednih dana. Oko srede stvari će se malo smiriti, ali će vama biti potrebno par dana da se smirite i ponovo fokusirate na posao. Ovo je dobar period da se posvetite papirologiji. U petak bi mogao biti važan kontakt sa klijentima, gde ćete biti jako uspešni. Tokom vikenda savršeno ćete funkcionisati i biti posvećeni onima sa kojima radite.

VODILIJA

Vaša rutina neće uspeti da se nosi sa neočekivanim razvojem događaja u ponedeljak i utorak, te ostanite pribrani i spremni na brze promene kursa, kada to bude potrebno. Možda ćete morati obuzdati svoj impuls da prilikom govora o sebi manje upotrebljavate superlative. Frustracija sa klijentima ili saradnicima može vas omesti od važnih rokova. Od petka ste spremni da radite od kuće ili bar da odradite neki posao na svoj način. Ukoliko to uradite bićete produktivniji nego što možete da zamislite.

RIBE

Na samom početku nedelje sve će se vrteti oko međuljudskih odnosa, posebno u ponedeljak i utorak, a vi ćete biti neverovatno šarmantni praktično sa svakim koga sretnete. Sredinom nedelje možda osetite da ste preopterećeni te bi bilo poželjno da malo usporite, organizujete se i podelite odgovornosti. Napredak će biti spor, ali ne morate brinuti da ćete nazadovati. U petak će vam biti veoma bitan blizak saradnik (verovatno i tokom vikenda), te dajte sve od sebe da ga usrećite.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *