Četvrti „Dan sa investitorima“ Crnogorskog Telekoma 26. oktobra

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom će u utorak, 26. oktobra 2021. godine u 15:00 časova organizovati novi „Dan sa investitorima“, na kojem će akcionarima i investitorima predstaviti poslovne rezultate kompanije iz trećeg kvartala ove godine. Prisutnima će se predstaviti novi Izvršni direktor, g. Stjepan Udovičić, koji će sa predstavnicima menadžmenta odgovarati na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

To će biti četvrti „Dan sa investitorima“ Telekoma koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije, ističu iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

Iz Telekoma pozivaju zaniteresovane akcionare i investitore da se do ponedjeljka, 25. oktobra, do 15:00 časova, prijave na e-mail [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu e-maila potrebno je istaći „Prijava za 4. ‘Dan sa investitorima’ Crnogorskog Telekoma“, a u tekstu ime i prezime, zanimanje i informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt.

„Dan sa investitorima“ održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za 26. oktobar. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *