Montenegroberza zapošljava: Broker i / ili Investicioni savjetnik

Oglas za posao: Broker i / ili Investicioni savjetnik

Poslodavac: Montenegroberza a.d. Podgorica, ul. Moskovska br. 77
Datum oglasa: 22.10.2021. g.
Rok za prijave: 10 dana od datuma oglasa
Kontakt za prijave: [email protected], izvršni direktor
Mjesto rada: Podgorica, ul. Moskovska br. 77
Radno mjesto: Broker i / ili Investicioni savjetnik
Radno vrijeme: Puno, od 8 do 16h
Radno iskustvo: Najmanje 3 godine rada na finansijskom tržištu ili u finansijama
Stepen s.s.: Najmanje VSS VII-1, Ekonomski fakultet
Dozvole: Dozvola organa nadležnog za nadzor tržišta kapitala za obavljanje poslova brokera i / ili investicionog savjetnika
Jezici: Engleski jezik
Rad na računaru: Napredno poznavanje rada na računaru: MS Office, BTS sistem, drugo
Dužina zaposlenja: Na određeno, 6 mjeseci, sa 3 mjeseci probnog rada, uz mogućnost produženja i transformaciju u ugovor na neodređeno u slučaju zadovoljenja na probnom radu
Broj izvršilaca: 1
Nudimo Vam: ·         Rad u dinamičnom okruženju;

·         Saradnju punu izazova;

·         Kontinuiranu edukaciju;

Opšti uslovi za zasnivanje radnog odnosa: crnogorsko državljanstvo, punoljetstvo, zdravstvena sposobnost, odsustvo zakonskih ili sudskih prepreka za obavljanje djelatnosti brokera/investicionog savjetnika.

Dokazi o ispunjenosti opštih i drugih propisanih uslova: uvjerenje o državljanstvu, fotokopija važeće lične isprave, rješenje organa nadležnog za tržište kapitala kojim se daje dozvola za obavljanje djelatnosti brokera/investicionog savjetnika, diploma ili uvjerenje o završenom nivou i vrsti obrazovanja, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta, ovjerenu izjavu o neosuđivanosti za krivično djelo koje ga čini nedostojnim za obavljanje djelantosti brokera/investicionog savjetnika.

Uz dokaze o ispunjenosti opštih uslova i uz dokaze o ispunjenosti posebnih uslova navedenih u oglasu, kandidat podnosi prijavu na oglas i CV.

Kandidat ima pravo da priloži dokaze o postignutim izuzetnim rezultatima, stručnom usavršavanju, naučnim zvanjima, objavljenim naučnim i stručnim radovima uz naznaku gdje i kada su objavljeni.

Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor. Ostali kandidati neće biti posebno obavještavani. Prijavljeni kandidati daju saglasnost da njihove lične podatke, navedene u prijavi, možemo obrađivati u svrhu sprovođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca i tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa. U slučaju da kandidat ne bude izabran dokumenta se ne vraćaju, osim na zahtjev kandidata. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Montenegroberza zadržava pravo da ne izvrši izbor po ovom oglasu.

Check Also

Težak pad bitcoina i ethereuma

Vrijednost bitcoina oštro je pala u ranim jutarnjim satima subote, potonuvši za više od 10%, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *