Prijavi se za hakaton za podršku pacijentkinjama sa karcinomom dojke

Dodajte komentar

Farmaceutska kompanija Hoffmann – La Roche i Nevladino udruženje “Digitalizuj.Me”, uz pokroviteljstvo Kliničkog centra Crne Gore, organizuju 19-21. novembra onlajn hakaton koji ima za cilj da dodatno skrene pažnju šire zajednice na izazove sa kojima se susrijeću pacijentkinje oboljele od karcinoma dojke, ali i uopšte na kvalitet zdravstvene zaštite žena.

Ovo je šansa svim zainteresovanim da svojim idejama daju doprinos u kreiranju digitalnog rješenja koje će omogućiti pacijentkinjama sa karcinomom dojke podršku od strane zdravstvenog tima u bilo koje vrijeme i na bilo kojoj lokaciji, a za one sa najboljim idejama obezbijeđene su novčane nagrade iz fonda koji iznosi 10.000 eura.

Poziv je otvoren od 18. oktobra do 07. novembra, za timove od tri do pet članova, koji su punoljetni građani Crne Gore. Nakon zatvaranja prijava, stručni žiri odabraće 10 timova koji će učestvovati u trodnevnom onlajn hakatonu od 19. do 21. novembra. Na sajtu www.rochehakaton.me svi zainteresovani timovi mogu popuniti prijavni formular i naći više detalja o samom Hakatonu.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *