Kompanija Voli donirala Domu zdravlja 20 hiljada eura za nabavku ultrazvučnog aparata i ginekološkog stola

Kompanija Voli donirala je Domu zdravlja Podgorica 20 hiljada eura za nabavku novog ultrazvučnog aparata i ginekološkog stola.

Marketing menadžerka Olivera Lakonić napominje da je kompanija Voli prepoznatljiva po svom odnosu prema široj društvenoj zajednici i najranjivijim segmentima društva i sistema.

Kako je navela, već dugi niz godina, Voli kontinuirano pomaže crnogorsko zdravstvo, i na taj način podstiče modernizaciju zdravstvenih ustanova.

“Uvažavajući potrebe DZ, koji pruža usluge primarne zaštite za veliki broj stanovnika Podgorice, s posebnim senziblitetom za zdravstvenu uslugu namjenjenu ženama, Voli je finansijski podržala projekat unapređenja  usluge kroz nabavku novog ultrazvučnog aparata i ginekološkog stola, donacijom od 20 hiljada eura”, rekla je Lakonić.

Ona je kazala da sa posebnim zadovoljstvom uručuje donaciju u cilju obezbjeđivanja ovog  savremenog dijagnostičkog  uređaja koji omogućava prevenciju, praćenje toka trudnoće i očuvanja reproduktivnog zdravlja žena.

Direktor Doma zdravlja Podgorica Danilo Jokić je zahvalio kompaniji Voli na donaciji za nabavku novog ultrazvučnog aparata koji će biti korišćen na gineloškom odjeljenju.

„Taj aparat će zamijeniti prethodni koji je star više od 20 godina“, rekao je Jokić.

On je istakao da mu je drago što je kompanija Voli, u vremenu pandemije, prepoznala da je i taj esencijalni dio zdravstvene zaštite jako važan.

„Ova donacija je benefit damama našeg grada i zdravstveneim radnicima i ljekarima koji će imati bolje uslove za rad“, poručio je Jokić.

Check Also

IRF čvrsto posvećen razvoju preduzetništva mladih u biznisu

Izvršna direktorica Investiciono-razvojnog fonda (IRF) Irena Radović je sa saradnicima posjetila Kancelariju za saradnju mladih …

Leave a Reply

Your email address will not be published.