Sveti Stefan hoteli: Ne znamo ništa o arbitraži, nijesmo dali informaciju

“Sveti Stefan hoteli” a.d. Budva nemaju nikakva saznanja o tome da je Adriatik propertis pokrenuo postupak pred Arbitražnim sudom u Londonu protiv Crne Gore i demantuju da su oni izvor tih informacija, saopštila je predsjednica Odbora direktora Dragana Kažanegra Stanišić.

TVCG je objavila da je prema izvoru iz hotela Sveti Stefan, tužba stigla u četvrtak i njom se od države Crne Gore potražuje 100 miliona eura odštete, ali i izgubljena dobit za preostali ugovoreni dio zakupa.

“U vezi sa navodima objavljenim na vašim medijima o pokretanju arbitražnog postupka pred Arbitražnim sudom u Londonu koji je pokrenula kompanija ,,Adriatic Properties“ doo Budva, želim da demantujem informaciju da je “Sveti Stefan hoteli” a.d. Budva dalo obavijestenje da je pokrenut postupak arbitraže u Londonu”, navodi s eu saopštenju.

Kažanegra Stanišić kaže da su informaciju saznali iz medija.

“Sveti Stefan hoteli a.d. Budva nemaju nikakva saznanja o predmetnom postupku i kategorički odbucuju sve navode koji su objavljeni u medijima, posebno da smo mi izvor istih informacija”, saopštila je predsjednica Odbora direktora.

Check Also

Indijska ekonomija će do 2030. godine vrijedjeti 10 biliona dolara

Indijska ekonomija konstantno bilježi brz rast, toliko brz da bi u naredne dvije-tri godine mogla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *