Sveti Stefan hoteli: Ne znamo ništa o arbitraži, nijesmo dali informaciju

Dodajte komentar

“Sveti Stefan hoteli” a.d. Budva nemaju nikakva saznanja o tome da je Adriatik propertis pokrenuo postupak pred Arbitražnim sudom u Londonu protiv Crne Gore i demantuju da su oni izvor tih informacija, saopštila je predsjednica Odbora direktora Dragana Kažanegra Stanišić.

TVCG je objavila da je prema izvoru iz hotela Sveti Stefan, tužba stigla u četvrtak i njom se od države Crne Gore potražuje 100 miliona eura odštete, ali i izgubljena dobit za preostali ugovoreni dio zakupa.

“U vezi sa navodima objavljenim na vašim medijima o pokretanju arbitražnog postupka pred Arbitražnim sudom u Londonu koji je pokrenula kompanija ,,Adriatic Properties“ doo Budva, želim da demantujem informaciju da je “Sveti Stefan hoteli” a.d. Budva dalo obavijestenje da je pokrenut postupak arbitraže u Londonu”, navodi s eu saopštenju.

Kažanegra Stanišić kaže da su informaciju saznali iz medija.

“Sveti Stefan hoteli a.d. Budva nemaju nikakva saznanja o predmetnom postupku i kategorički odbucuju sve navode koji su objavljeni u medijima, posebno da smo mi izvor istih informacija”, saopštila je predsjednica Odbora direktora.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *