Rezervišite najnoviji iPhone 13 i iPhone 13 PRO u Telenoru

Dodajte komentar

U Telenoru se od danas mogu rezervisati novi iPhone 13 modeli, do sada najatraktivniji uređaji kompanije Apple, putem web forme na www.telenor.me , gdje je dostupan i cjenovnik za sve modele.

Apple telefoni nove generacije donose sa sobom nove funkcije, ali i duže trajanje baterije, bolji ekran i kameru. Zahvaljujući A15 Bionic čipu moguće je brže i efikasnije pokretanje više aplikacija i zadataka koji pomažu da ostanete fokusirani, istražujete, i radite više sa inteligentnim uređajem.

Novi iPhone 13 i iPhone 13 Mini dolaze u dvije veličine i u pet prekrasnih boja sa ravnim ivicama i elegantnim okvirom od aluminijuma, dok će iPhone 13 Pro i Pro Max biti dostupni u 3 zapanjujuće boje: graphite, gold i potpuno novu sierra blue.

Najmoćniji kamera sistem kod iPhona 13 Pro sada je još superiorniji. Objektivi koji hvataju mnogo više detalja, superinteligentni softver za nove tehnike slikanja i snimanja, i nevjerovatno brzi čip koji sve to omogućava, će vaše foto i video uspomene podići na novi nivo.

Telefoni će biti dostupni u Telenoru od petka, 15. oktobra.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *