BIZIT 2021: Digitalna ofanziva u borbi za korisnike

Dodajte komentar

Suština transformacije čiji smo svedoci i učesnici je bitka za svakog korisnika, što je organizatore konferencije BIZIT motivisalo da upravo centralna tema glasi: „Njegovo veličanstvo Korisnik“. Najveća regionalna biznis konferencija, BIZIT će biti održana 3. i 4. novembra u Beogradu, a za sve zainteresovane učesnike biće omogućeno i interaktivno on-line učestvovanje.

Naglo nastupanje i uporno opstajanje pandemijskih uslova pod kojima kompanije obavljaju svoje poslovanje poslužili su kao bespoštedan katalizator promena, ne samo onih u okviru poslovnog okruženja, već pre svega unutar samih organizacija. Ono što je pre epidemije pomalo ‘akademski’ i sporohodno nazivano digitalnom transformacijom pretvorilo se u nužnost opstanka i konkretne korake usmerene ka sticanju i zadržavanju korisnika.

Ako smo nekada dobro poznavali (ili mislili da poznajemo) korisnika, danas uočavamo da se on promenio – postao je oprezniji, izbirljiviji, racionalniji u trošenju novca i osetljiviji na to kako se ophodimo prema njemu. Da bi i dalje ostao sa nama, naš zadatak je da mu obezbedimo vrhunsko korisničko iskustvo. Kako to možemo da učinimo i koliko je unapređenje korisničkog iskustva složen skup procesa i poslovnih funkcija, predstaviće više od 50 predavača.

Na ovogodišnjoj dvodnevnoj manifestaciji posetioci će imati prilike da čuju predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti IT-ja i biznisa, kao što su prof. Miroljub Labus, bivši potpredsednik vlade Srbije i osnivač Belox Advisory Services, Bojana Lekić, novinar i producent, Dejan Cvetković, Chief Technology Officer, Microsoft Dev Center, Serbia, prof. Aleksandar Kavčić, osnivač Fondacije „Alek Kavčić“ i mnogi drugi.

BIZIT je brend pod kojim PC Press organizuje skupove među kojima se ističe godišnja najposećenija i najznačajnija regionalna biznis i IT konferencija, čija je tema digitalizacija u svim sferama poslovanja. Cilj BIZIT-a je da liderima budućnosti ponudi prave odgovore na njihove dileme vezane za digitalnu transformaciju. Kao najznačajniji i najposećeniji skup ovog tipa, BIZIT je među IT stručnjacima i poslovnim ljudima, prepoznat kao centralni poslovno-informatički događaj u regionu.

Pozivamo vas da se priključite! Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za registraciju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *