Radiološka prevencija je zlatni zrak zdravlja

Dodajte komentar

Mr sci. dr Sanja Čejović posjeduje 25 godina kliničkog iskustva sa urgentnim i ambulantnim pacijentima. Kao neuroradiolog posebno je posvećena interpretaciji pregleda urađenih na savremeni dijagnostičkim uređajima.

“Po prvi put kod nas moguće je obaviti pregled krvnih sudova cijelog tijela u jednom aktu, u poliklinici Moj Lab, što je za mene kao stručnjaka radiologije, od posebnog značaja. U poliklinici sam na raspolaganju svojim pacijntima kroz preglede krvnih sudova srca – koronarografije sa procjenom rizika obolijevanja, interpretaciju snimaka glave, vrata, grudnog koša, male karlice, razne ultrazvučne preglede, dopler krvnih sudova svih segmenata tijela, interpretaciju MDCT I MR pregleda rađenih u drugim ustanovama i uvijek poželjno drugo mišljenje stručnjaka.

Poseban fokus u mjesecu borbe protiv raka dojke posvećujemo dijagnostici bolesti dojke. Preventivni radiološki pregled dojki je zlatna mjera zdravlja žene.”

Poliklinika Moj Lab, specijalnim cijenama u mjesecu prevencije bolesti dojke, poziva dame da obave preglede koji su mjera brige o sebi.

U mjesecu posebnih povoljnosti:

Tumor markeri dojki – 15€
Ultrazvuk dojki – 20€
Ultrazvuk dojki i abdomena- 50€
Ultrazvuk dojke i ginekološki ulatrazvuk – 50€

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *