EPCG osnovao ćerku firmu “EPCG-Solar-gradnja”

Dodajte komentar

Elektroprivreda Crne Gore je osnovala društvo sa ograničenom odgovornošću “EPCG-Solar-gradnja”, a počela je i realizaciju projekta Solari 3000+ za domaćinstva i 500+ za fizička i pravna lica koji obuhvata postavljanje fotonaponskih sistema na krovovima individualnih stambenih objekata snage do 10kW, odnosno 500 fotonaponskih sistema na objektima privrednih subjekata snage od 10 do 30 kW.

Kako ističu u saopštenju, nakon raspisivanja javnog poziva za finansiranje projekta vrijednog 30.000.000 i javnog poziva za nabavku i isporuku opreme i materijala za fizička i pravna lica vrijednog 19.900.000, Elektroprivreda je osnovala društvo sa ograničenom odgovornošću “EPCG-Solar-gradnja”.

“Prvoj redovnoj sjednici ‘EPCG-Sloar-gradnja’ prisustvovali su predsjednik Odbora direktora novoosnovane kompanije Ivan Kilibarda, članovi Odbora direktora Janko Milatović i Blažo Đurković i izvršni direktor novoosnovane kompanije Ranko Vuksanović. Na sjednici je usvojen predlog izvršnog direktora o usvajanju akta unutrašnje organizacije i sistematizacije radnih mjesta. Izvršni direktor upoznao je Odbor direktora o potrebi oglašavanja određenog broja radnih mjesta, za čiju realizaciju se Odbor direktora pozitivno izjasnio”, naglašavaju u EPCG.

Prvoj redovnoj sjednici prisustvovao je i predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović koji obavlja funkciju predsjednika skupštine osnivača navedenog društva.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *