Do novog posla uz pomoć platforme Jobiri

Kompanija Minuta Consulting će u cilju što bolje edukacije i pripreme za sve nezaposlene, ali i one koje žele promijeniti svoj posao, 30. septembra lansirati Jobiri digitalnu platformu za pomoć na putu ka tržištu rada.

Ovaj digitalni kouč zasnovan je na vještačkoj inteligenciji (AI) koji je prisutan na italijanskom tržištu od 2014. godine, a zastupnik za Crnu Goru je firma Minuta Consulting.

Algoritmi platforme Jobiri omogućavaju kandidatima da za 5 minuta kreiraju svoj CV uz pomoć 600.000 dostupnih fraza, pripreme se za razgovor za posao zahvaljujući Mock intervju opciji sa preko 250 pitanja koja mogu biti postavljena na razgovoru za posao, kao i da odgledaju 145 video lekcija sinhronizovanih na crnogorski jezik koje će im pomoći da naprave svoj akcioni plan kad je traženje posla u pitanju.

Na platformi se mogu naći i oglasi za posao sa više regionalnih sajtova za zapošljavanje čineći tako ponudu kompletnom i jedinstvenom.

Podsjećamo da je Hipotekarna banka investicijom u pristup ovoj digitalnoj platformi podržala Univerzitet Crne Gore i Karijerni centar u pružanju podrške studentima u povezivanju sa poslovnim svijetom.
Platforma Jobiri koja bi sadržala profile prijavljenih studenata i poslodavaca koji imaju saradnju sa Univerzitetom Crne Gore, predstavlja alat pomoći, prije svega za mlade, u svim koracima na putu do posla.

Osim za nezaposlene pojedince, platforma sadrži niz korisnih instrumenata i za institucije kao što su karijerni centri, škole, univerziteti, agencije i biroi za zapošljavanje ali i poslodavci odnosno kompanije koje brinu o svom poslovnom imidžu i koriste usluge platforme za employer branding, oglašavanje radnih mjesta i selekciju kandidata.

Check Also

Most Verige bi ugrozio status Kotora

Stručnjaci za zaštitu kulturnih dobara upozoravaju na moguće posljedice gradnje mosta Verige, ali i da …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *