Plamenac kandidat za novog izvršnog direktora kompanije “Sveti Stefan hoteli”

Dodajte komentar

Nikola Plamenac, kadar Demokratske Crne Gore, kandidat je za novog izvršnog direktora “Sveti Stefan hoteli” AD, kompanije u većinskom vlasništvu Vlade, na koju su uknjiženi grad hotel Sveti Stefan i Vila Miločer.

To je “Vijestima” nezvanično rečeno u ovoj kompaniji.

Plamenac, doskorašnji sekretar za zaštitu imovine Opštine Budva, će ako bude izabran zamijeniti Miška Rađenovića, koji je na direktorsku funkciju izabran od strane prethodnog Odbora direktora, kadra koji je imenovala Vlada Duška Markovića.

U junu je izabran novi Odbor direktora- predstavnici državnog kapitala su Milovan Milošević, Dragana Kažanegra – Stanišić ( predsjednica), Milica Kažanegra, kao predstavnici AIK banke Vladimir Sekulić i Jelena Brković

Iako se spekulisalo da mjesto direktora u kompaniji će priiadti kadru Demokratskog fronta (DF), odnosno Pokretu za promjene (PzP), te kalkulisalo sa imenima, Odbor direktora još nije izabrao direktora.

Sjednica je zakazana za ponedjeljak, na kojoj se očekuje da će biti imenovan Plamenac.

Plamenac je četiri godine bio na čelu opštinskog sekretarijata i nedavno mu je istekao mandat.

Njegovim rezultatima, nerijetko su se hvalile Demokrate, navodeći da je taj resor uspio da dobije brojne višemilionske sporove, ali i onemogući realizaciju štetnih ugovora, izgradnju solitera…

Izvor: Vijesti.me

Foto: rtvbudva.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *