Ovo je novi sastav Komisije za ocjenjivanje projekata koji se finansiraju iz kapitalnog budžeta

Vlada Crne Gore je, nakon više od deset mjeseci od formiranja, odlučila da promijeni sastav Komisije za ocjenjivanje projekata koji se finansiraju iz kapitalnog budžeta države.

Umjesto dosadašnjih sedam članova iz različitih ministarstava i uprava, tijelo će u novom sazivu imati devet članova, i to sve iz Vlade. To su: Branko Nilević Slobodanka Burić iz Ministarstva finansija i socijalnog staranja, Ljubinka Ivanović Ernesa Kardović iz Ministarstva kapitalnih investicija, Bojana Kaluđerović Nevena Jovović iz Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Zorica Vojinović Draško Milić iz predstavnik Ministarstva ekonomskog razvoja, te Ilija Mugoša iz Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore.

Komisiju su do sada činili Branko Nilević iz Ministarstva finansija, Maja Delić Skender Šarkinović iz Uprave javnih radova, Ljubo Knežević iz Kabineta predsjednika Vlade, Slobodanka Burić iz Ministarstva finansija, te Savo Parača Mile Ostojić iz Uprave za saobraćaj. Istovremeno s imenovanjem novih članova, oni su razriješeni dužnosti.

Izvor: Dnevne novine

Check Also

Od 2022. godine Crna Gora otvara vrata digitalnim nomadima

Izmijenjene životne okolnosti, mijenjaju i profil turista koji sada putuju da bi i radili i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *