Crna Gora u fokusu na Adria Hotel Forumu

Adria Hotel Forum (AHF), vodeća konferencija za hotelijerstvo u jugoistočnoj Evropi, održana je ove nedjelje u Zagrebu. Na panelu Focus on Montenegro, realizovanoj u sklopu konferencije, a koja je zavrijedila značajnu pažnju učesnika, moderator je bio Milovan Novaković, generalni direktor Colliers-a za Crnu Gorukoji je, u uvodnom izlaganju predstavio investicione potencijale Crne Gore, kao i moguće pravce razvoja tržišta nekretnina. Pored njega, na panelu su učešće uzeli i Rade Ljumović, direktor, Henley & Partners Montenegro, Vladimir Radonjić, iz Advokatske kancelarije Radonjic Assosiates, kao i David Jenkins, potpredsjednik za poslovni razvoj, Raddison Hotel Group.

G-din Ljumović je dao osvrt na investiciona dešavanja u Crnoj Gori u prethodnom periodu, a i, zainteresovanim učesnicima, predstavio aktuelni Citizenship-by-Investment program u Crnoj Gori, kao i dosadašnje rezultate programa. Fokus izlaganja g-dina Radonjića bio je na zakonskoj regulativi u sektorima turizma i nekretnina, kao i sve većem interesovanju stranaca za preseljenje i rad iz Crne Gore. G-din Jenkins je prisutnima približio portfolio brenda Raddison u regionu i najavio moguće širenje ovog poznatog hotelskog brenda u Crnu Goru, u skoroj budućnosti.

AHF okuplja relevantne aktere, uključujući međunarodne stručnjake, predsjednike i članove odbora najvećih regionalnih i svjetskih hotelskih kompanija, ministre, investitore, predstavnike institucija, konsultante, arhitekte, pravnike i stručnjake iz drugih oblasti. Na ovogodišnjoj konferenciji bilo je prisutno preko 250 učesnika.

Check Also

Od 2022. godine Crna Gora otvara vrata digitalnim nomadima

Izmijenjene životne okolnosti, mijenjaju i profil turista koji sada putuju da bi i radili i …

One comment

  1. Najoriginalniji i najinteresantniji panel na forumu !!! Bravo !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *