111 godina EPCG: Rovčanin uručio priznanja najbojim radnicima

Povodom 111.godišnjice Elektroprivrede Crne Gore izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore Nikola Rovčanin uručio je priznanja najboljim radnicima kompanije.

Nagradu, koja se dodjeljuje povodom 19. avgusta-Dana EPCG, a sastoji se od novčanog dijela u iznosu od 700 eura i prigodne Plakete dobili su: Slavko Laketić iz TE „Pljevlja“, Milorad Kilibarda iz HE „Perućica“, Miško Vujović iz Direkcije Društva, Tadija Bajović iz HE „Piva“ i Vladeta Kankaraš iz FC Snabdijevanje.

Iz EPCG je saopšteno da će nagrade najboljim radnicima ubuduće biti dodjeljivane svake godine.

„Zaista mi je zadovoljstvo da budem sa vama koji ste toliko decenija posvetili našoj kompaniji. Ja sam tu tek nekoliko mjeseci, ali sam osjetio potrebu da, zajedno sa članovima Kolegijuma, donesem Odluku o utvrđivanju posebnih nagrada i priznanja u EPCG, zahvaljujući kojoj ćemo, svake godine, biti u prilici da, povodom Dana Društva, izaberemo i nagradimo najbolje radnike Kompanije. Po ocjeni vaših izvršnih rukovodilaca, a na osnovu kriterijuma koje smo definisali Odlukom, kao i onih pojedinačnih, karakterističnih za svaku funkcionalnu ili operativnu cjelinu, vas petorica ste, među 980 zaposlenih u našoj kompaniji, ispunili sve uslove da, ove godine, budete proglašeni za najbolje radnike EPCG. Ne sumnjam da su vaši izvršni rukovodioci donijeli najbolju odluku i da ste vi, a koliko sam čuo i u samom kolektivu i radnim sredinama u kojima dugo godina privređujete, zaista najbolji radnici naše kompanije za ovu godinu“, kazao je Rovčanin, prenose Vijesti.

Članom 6 Odluke Izvršnog direktora o utvrđivanju posebnih nagrada i priznanja u EPCG, definisano je da „ nagrade i priznanja predstavljaju jedan od vidova doprinosa ugledu Društva i da se dodjeljuju zaposlenima u zavisnosti od: posebnog angažovanja, kvaliteta i rezultata rada u ostvarivanju ciljeva FC/OC; poznavanja posla i odnosa prema radu; odnosa prema kolegama i pretpostavljenima; pouzdanosti i inicijativnosti u obavljanju posla; vremena provedenog na određenom poslu, odnosno radnog staža od 25 godina u Društvu; učešća u uštedama i racionalizacijama i drugih kriterijuma po ocjeni izvršnog rukovodioca FC/OC“.

Check Also

Zapadni Balkan: Najviše penzije u Hrvatskoj i Crnoj Gori, najniže u BiH i Srbiji

Mnogi penzioneri u zemljama regije Zapadnog Balkana spadaju u dio populacije koja živi u dosta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *