Jelena Kaludjerović iz “Budvanske rivijere” među 40 najuspješnijih lidera Jugosistočne Evrope ispod 40 godina

Sinoć su u Istanbulu dodijeljene nagrade Business Elite’s Awards “40 under 40”, gdje je Jelena Kaluđerović, menadžerka za odnose s javnošću Hotelske grupe “Budvanska rivijera”, uvrštena među 40 najuspješnijih lidera Jugosistočne Evrope ispod 40 godina. Voditelj ceremonije bio poznati turski glumac i interpretator Yusuf Emini.

“Nije mala stvar biti medju najuspješnijim menadžerima jugoistočne Evrope ispod 40 godina, ali je veliki motiv za dalje pobjede, izazove, i sve one lijepe momente koje doživljavate kada svoj posao od srca volite i u njemu uživate”, kazala je Kaluđerović.

Ona je istakla da je jako ponosna što je imala čast i priliku da predstavlja najveću crnogorsku hotelsku kompaniju kao i svoju Crnu Goru na jednom prestižnom dogadjaju kakav je Business Elite Award.

Nagrade Business Elite Awards zaštitni su znak Global Top Brand Awards-a, ustanovljenih 1985. godine u Torontu, Kanada, a imaju za cilj da identifikuju izvrsne pojedince širom svijeta koji se izdvajaju svojim angažovanjem i profesionalnim uspjesima.

Check Also

Lučić: Cilj nam je da se širimo na nova tržišta, kao što su Sjeverna Makedonija, Njemačka i Švajcarska

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, učestvovao je na Regionalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *