Nastavak letova između Kazahstana i Crne Gore i tokom zimske sezone bi bio u obostranom interesu

Dodajte komentar

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić i državni sekretar Zoran Radunović primili su danas predstavnike kazahstanske avio kompanije Air Astana Petera Fostera kao i izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore Gorana Jandreoskog sa saradnicima. Tema sastanka je bila mogućnost nastavka realizacije letova između Kazahstana i Crne Gore i tokom zimske sezone, nakon naročito uspješne saradnje tokom proteklog ljeta.

“Bojanić je izrazio zadovoljstvo što je došlo do povezivanja dvije zemlje avio linijom, od čega privredna saradnja, a naročito turizam mogu imati veliku korist. Takođe, značajne benefite će ostvariti i Aerodromi Crne Gore, zadržavajući ili čak povećavajući broj letova koje opslužuje, što će doprinijeti oporavku ovog preduzeća nakon izazovnog perioda uslovljenog pandemijom Covida”, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija MKI.

Predstavnici Air Astane i Aerodroma Crne Gore su takođe izrazili zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom i izrazili zahvalnost Vladi Crne Gore i Ministarstvu kapitalnih investicija zbog podrške koju su pružili kako bi se ona uspješno realizovala.

Predstavnici Air Astane su izrazili očekivanje da se letovi između dvije zemlje nastave i tokom sljedeće zimske sezone čemu bi svakako doprinio nastavak bezviznog režima i u narednom periodu, što bi imalo uticaj na popunjenost kapaciteta i tokom zimskog reda letenja

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *