Addiko Cares akcija za srećan početak školske godine: Addiko prvacima pokloni, a roditeljima slobodan dan

Dodajte komentar

Addiko banka i njeni zaposleni su podržali akciju Udruženja Roditelji pod nazivom “Podijelimo” i prikupili oko 50 paketića pomoći u vidu školskog pribora i stvari potrebnih za školu djeci iz najugroženijih porodica u Crnoj Gori. Zajedničkom akcijom omogućeno je đacima čiji roditelji nisu u mogućnosti da im obezbijede sve potrebno da i oni srećno dočekaju početak školske godine. Donaciju su na adresu Udruženja uručili predstavnici “Addiko Cares” volonterskog kluba.

Pored humanitarne akcije za podršku zajednici, početak školske godine Banka je tradicionalno obilježila poklonima za Addiko prvake, a zaposlenima koji su ove godine ispratili svoju djecu u prvi razred osnovne škole odobreno je plaćeno odsustvo.

„Ovo je jedna u nizu Addiko Cares humanitarnih inicijativa, kojima kontinuirano dajemo primjer zajednici u kojoj živimo i radimo, utičemo na svijest ostalih njenih članova i ukazujemo na značaj solidarnosti i društvene odgovornosti pojedinca i organizacije. Istovremeno, kao uzoran i odgovoran poslodavac, trudimo se da kontinuirano brinemo o zadovoljstvu naših zaposlenih i podstičemo balans privatnog i poslovnog života, tako da svake godine roditelji Addiko prvaka imaju pravo na slobodan dan, kako bi ovog veoma važnog dana bili uz njih” – istakla je Nataša Milović, ekspert za korporativne komunikacije u Addiko banci.

“Addiko Bank AD Podgorica od samog početka funkcionisanja u Crnoj Gori svjesno radi na usklađivanju svog poslovanja sa najboljim praksama razvijenih zemalja svijeta koje definišu društveno-odgovornu strategiju i ulogu organizacije u dobrobiti zajednica u kojima posluju”, saopšteno je iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *