Adriatic Marinas: Odlučni smo da riješimo problem u vezi Ugovora o prebijanju komunalija

Dodajte komentar

Adriatic Marinas pozdravlja profesionalni pristup koji je Opština Tivat zauzela prilikom pronalaženja rješenja u vezi Ugovora o prebijanju komunalija, ističući da je takva vrsta komunikacije sa javnošću o značajnim temama kao što je ova, ključna za zdravo upravljanje.

“Upoznati smo sa konferencijom za novinare koju je Opština Tivat organizovala u vezi Ugovora o prebijanju komunalija koji čini važan segment našeg glavnog investicionog modela i ugovora sa Vladom Crne Gore i Opštinom od početka projekta Porto Montenegro, mnogo prije nego što su ga naši sadašnji investitori preuzeli od njegovog osnivača 2016. godine.

Prepoznajemo da je ovaj uobičajeno korišćen mehanizam za pomoć opštinama u ispunjavanju njihovih infrastrukturnih obaveza u vezi sa velikim razvojnim inicijativama, iz nekog razloga, postao pogrešno shvaćen prilikom primjene na naš projekat, pa je sada potrebna pomoć različitih stručnih savjetnika kako bi se došlo do pouzdanog i trajnog rješenja ovog pitanja, a mi se iskreno nadamo da se to sada može postići u bliskoj budućnosti”.

Navode da je ovo veoma nezahvalno pitanje koje su postojeća lokalna vlast i njihova kompanija naslijedile.

“Međutim, mi smo odlučni da radimo sa Opštinom Tivat na pronalaženju profesionalnog načina za riješavanje ovog pitanja i da ne dozvolimo da se ovim uspori razvoj projekta. Razumievanje i produktivan odnos koji imamo sa Opštinom Tivat nam je omogućio da, tokom nedavnog izuzetno teškog perioda pandemije izazvane korona virusom, svi zajedno nastavimo da ostvarujemo uspješne zajedničke rezultate čak bolje od onih koje smo ostvarivali do 2019. godine.

Ovakvo djelovanje će još više osnažiti našu sposobnost da zajedno radimo i ulažemo, dalje podržavamo i unaprijeđujemo našu zajednicu, te da nastavimo s otvaranjem novih radnih mjesta i jačamo ekonomsku perspektivu Tivta. To uključuje izuzetne mogućnosti koje predstavlja naš projekat Boka Place i budući fazni razvoj novih projekata, kao što je kompanija za remont superjahti u Bijeloj. Svi ovi projekti donose nova radna mjesta, kao i nove sadržaje za razonodu, sport, ugostiteljstvo, kulturu, kao i prostore za rad i stanovanje u cijelom Bokokotorskom zalivu i Tivtu, naročito s našim daljim razvojem i potvrđivanjem statusa prvoklasne primorske zajednice u Crnoj Gori. ” poručuju iz kompanije koja upravlja Porto Montenegrom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *