Air Montenegro produžio sezonsku liniju ka Turskoj

Dodajte komentar

Državna avio-kompanija Air Montenegro planira da nastavi direktne letove za Istanbul i u 2022. godini. U pitanju je sezonska linija iz Tivta koja se na međunarodnom nivou vodi kao čarter, ali je očigledno interesovanje za nju dovoljno veliko da se nastavi sa povezivanjem ovog grada i administrativnog centra Turske, pišu Dnevne novine.

Na internet stranicama prevoznika Air Montenegro zainteresovani trenutno mogu kupiti kartu za povratno putovanje na ovoj relaciji do 9. januara naredne godine. Cijena se kreće od 170 eura, pa naviše, a sve u zavisnosti od datuma putovanja. Avioni lete dva puta sedmično, i to srijedom i nedjeljom.

Prvobitno je najavljeno da će posljednji let za Istanbul biti 28. oktobra, neposredno prije završetka globalne ljetnje, odnosno „visoke” sezone u avio-prevozu.

Podsjećamo, nakon stečaja državne avio-kompanije Montenegro Airlines krajem 2020, aktuelna Vlada osnovala je novu u februaru ove godine. Prvi komercijalni let bio je 10. juna između Podgorice i Beograda. Kako je nedavno istakao izvršni direktor Predrag Todorović, u prva tri mjeseca realizovano je više od 800 letova i prevezeno 60.000 putnika.

Utorkom nema leta za Beograd

Kompanija Air Montenegro od novembra više neće letjeti utorkom na relaciji Tivat – Beograd.

Takođe, prema novom rasporedu objavljenom na korporativnim stranicama ovog prevoznika, posljednji let između Pogorice i Frankfurta biće 13. septembra, dok je nepoznata sudbina linije Tivat – Banja Luka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *