Fudbalski savez i Crnogorski Telekom produžili saradnju na godinu dana

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom će i ove takmičarske godine biti zlatni sponzor fudbalske reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige, koja će i u sezoni 2021/22 nositi ime Telekom 1. CFL.

Ugovor o sponzorstvu potpisan je danas u Kući fudbala, a o nastavku saradnje razgovarali su predsjednik FSCG Dejan Savićević i generalni sekretar Saveza Momir Đurđevac sa predstavnicima menadžmenta Telekoma Dušanom Banovićem (direktor Sektora za razvoj proizvoda) i Predragom Perkovićem (direktor Komercijalnog sektora).

Izuzetno uspješno partnerstvo između Fudbalskog saveza Crne Gore i Crnogorskog Telekoma traje već 14 godina. Tokom narednog perioda Savez i Crnogorski Telekom nastaviće da ulažu u promociju fudbala i najvažnijih vrijednosti ovog sporta i na taj način dodatno osnaže saradnju.

Iz Crnogorskog Telekoma ističu da je ideja da se dodatno učvrsti partnerstvo između Saveza, klubova i Telekoma kao sponzora, zatim da se tokom godine što više uključe i animiraju najmlađi ljubitelji fudbala, te da se kroz aktivnosti sa reprezentativcima i klubovima promovišu pobjednički duh, fer-plej, jedinstvo i timska igra – ideali koje već deceniju i po zajednički njeguju, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *