U Voliju do kraja godine – najpovoljnija ponuda i najniže cijene najtraženijih artikala

Dodajte komentar

Stiže septembar, vrijeme nekih novih početaka i vrijeme povratka obavezama. Ovaj period godine, nakon godišnjih odmora, karakteriše pojačana potrošnja.

Iz godine u godinu se trudimo da specijalnim popustima olakšamo potrošačima taj period u kojem  je  kućni budžet najugroženiji.

Od 27. avgusta, do 11. septembra na snazi je omiljena akcija naših potrošača  – Uhvati popuste, a vrijeme do kraja  godine će obilježiti najpovoljnija ponuda i najniže cijene najtraženijih artikala.

Odabrali smo artikle koji čine potrošačku korpu prosječne porodice, ne praveći kompromis kada je u pitanju kvalitet i provjereno porijeklo namirnica, tako  da će Volijevi kupci uživati u odličnom izboru kvalitetnih proizvoda, po najnižim cijenama na tržištu.

Posebnu pažnju smo poklonili najmlađima.

Za lake i lijepe početke, susret sa novim i starim školskim obavezama, potrebna je dobra priprema. U većim Voli i Naš diskont marketima  možete kupiti sve što je potrebno  malim i malo većim đacima, po najpovoljnijim cijenama.

Pored toga, na prvom spratu iznad Našeg diskonta u Podgorici, počeo je školski sajam u kojem možete u potpunosti opremiti svog đaka, na jednom mjestu. Sajam traje do 15.septembra.

Želimo srećan i bezbrižan početak školske godine, svim đacima, a posebno prvacima.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *