Stjepan Udovičić novi izvršni direktor Crnogorskog Telekoma

Dodajte komentar

Stjepan Udovičić novi je izvršni direktor Crnogorskog Telekoma, a na tu funkciju će, u skladu sa odlukom Odbora direktora CT-a, stupiti 1. oktobra ove godine. Udovičić će na toj poziciji naslijediti Dinu Cibulskaju, koja je na čelu Crnogorskog Telekoma bila od početka 2019. godine, a karijeru nastavlja u Deutsche Telekom Grupi, na poziciji CEO-a Telekom Romania Mobile Communications.

Stjepan Udovičić posjeduje bogato međunarodno iskustvo rada na rukovodećim pozicijama u telekomunikacionoj i medijskoj industriji širom svijeta, u SAD-u, Aziji, Africi i Evropi, a uz upućenost u globalne telekomunikacijske trendove odlično poznaje i regionalno tržište telekomunikacija.

Diplomirao je ekonomiju, završio je MBA iz oblasti marketinga, a magistar je i u oblasti informacionih sistema na univerzitetu u Liverpulu u Velikoj Britaniji.

Povodom imenovanja predsjednik Odbora direktora, Siniša Đuranović, izjavio je: „Stjepan Udovičić je istaknuti telekomunikacijski stručnjak koji je tokom karijere, postavljajući nove strategije, uspješno transformisao i modernizovao poslovanja kompanija u kojima je radio. Uvjeren sam da će svojim bogatim iskustvom doprinijeti daljem razvoju i još boljim poslovnim rezultatima Crnogorskog Telekoma. Takođe, želim zahvaliti Dini Cibulskaji na njenom angažmanu i realizovanju više transformativnih projekata koji su pozicionirali CT kao lidera u oblasti digitalizacije, kao i na rezultatima koje je sa svojim timom postigla u vrlo izazovnom ekonomskom i poslovnom okruženju, te joj želim puno uspjeha u karijeri.“

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *