Formirana Komisija koja će ispitati poslovanje HG Budvanska rivijera

Dodajte komentar

Odbor direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva jednoglasno je donio Odluku o formiranju Komisije za ispitivanje poslovanja Društva.

I dok je prije na minuloj sjednici nije bilo saglasja, sada je petočlani Odbor bio jedinstven da se formira Komisija koja će ispitati kako je radio ranije menadžment kompanije.

Na sjednici, kako je saopšteno, donijeta je i Odluka o sazivanju 20. redovne Skupštine akcionara na kojoj će akcionari Društva odlučivati o imenovanju revizora za 2021. godinu i izmjenama i dopunama Statuta. Skupština akcionara će biti održana 20. septembra.

Odbor direktora je dao saglasnost da izvršni direktor Društva preduzme sve pripremne aktivnosti potrebne za izradu i realizaciju projekta rekonstrukcije TN “Slovenska plaža” i podizanja standarda soba kategorisanih sa 3 zvjezdice na standard soba kategorisanih sa 4 zvjezdice.

“Posvećeni politici društveno odgovornog poslovanja Odbor direktora se saglasio da 50-oro djece iz Novog Sada, čiji roditelji nisu u mogućnosti da im obezbijede ljetovanje na moru, besplatno borave 10 dana u smještajnim jedinicama Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva”, naveli su iz Hotelske grupe.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *