Josip Đurašković izvršni direktor Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje

Dodajte komentar

Odbora direktora društva „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ Budva, na sjednici održanoj danas, kojom je predsjedavao predsjednik Odbora direktora, Zoran Lakušić, na predlog Komisije za imenovanje, izabrao je za izvršnog direktora Josipa Đuraškovića, diplomiranog ekonomistru, na period od pet godina.

Takođe, na istoj sjednici je Odbor direktora usvojio Izvještaj nezavisnog revizora „CROWE MNE“ o izvršenoj reviziji finansijskih iskaza za 2020. godinu, sa zadatkom da se u komunikaciji sa Ministarstvom finansija i socijalnog staranja riješe međusobno neusaglašene obaveze po osnovu naknade na dan 31. decembar 2020. godine u iznosu od 598.429 еura, nastale po osnovu Ugovora potpisanog 28. avgusta 2007. godine, između Vlade Crne Gore i Međunarodne organizacije za razvoj.

“Revizorska kuća „CROWE MNE“ nije mogla da utvrdi potencijalne efekte na priložene finansijske iskaze, pa je izdala mišljenje sa rezervom”, saopšteno je iz Regionalnog vodovoda.

Društvo „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ Budva je na kraju 2020. godine iskazalo gubitak u iznosu od 198.847 еura, sa visokim kreditnim zaduženjem od 50 odsto ukupnog poslovnog prihoda, koji je u 2020. godini iznosio 5.935.335 еura.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *